Selfiestick voor een 4×5" camera

Selfiestick voor een 4×5" camera

Nadja Geskus 765 0
Tegenwoordig is het een enorme rage om selfies te maken met een selfiestick. Fotograaf Russell Squires besloot hier een leuke variatie op te maken. Hij bedacht een selfiestick voor zijn 4x5” camera en het resultaat werkt bijzonder goed!

Selfies

Tegenwoordig hebben zo’n 5 miljard mensen een telefoon. Tegenwoordig heeft 80% van die telefoons een camera. Kun je nagaan hoeveel selfies er tegenwoordig met een smartphone gemaakt worden elke dag. Het was dan ook een kwestie van tijd voor er leuke variaties op de selfiestick zouden komen!

Selfiestick voor een 4×5" camera

Selfiestick

Als je selfies kunt maken  met een smartphone, waarom dan niet met een 4x5” grootformaat camera? Fotograaf Russell Squires vond dat hij dat ook met zijn camera moest kunnen en bedacht een eigen selfiestick. Hij nam een Manfrotto monopad en bevestigde daar zijn 4x5” camera op. Het enige wat hem nog restte was een ontspanknop. Met een lange draadontspanner die hij van de camera tot zijn zak bevestigde, kon hij eindelijk op pad. Een simpel ontwerp, maar wel effectief! En de resultaten mogen er zijn!

Selfiestick voor een 4×5" camera

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja