Review: Bilora Swing Snap

jesse kraal 3795 0
Tassen, je gaat er niet direct betere foto's door maken, maar ze zijn zeker van groot belang. Ze zijn er in alle maten en prijsklasses, we kijken we naar de Bilora Swing Snap: een redelijk compacte rugzak met een enkele draagband en een aantrekkelijk prijskaartje.

Bilora Swing SnapHet Duitse Bilora mikt met haar tassen op de onderkant van de markt en dat vertaalt zich vooral in een vriendelijk prijskaartje. De Swing Snap is verder een prima tas, die door zijn enkele draagband het midden houdt tussen een rugzak en een schoudertas.

Sling-tassen

Zogenaamde sling-tassen zijn rugzakken met een enkele draagband. Je kunt de tas langs je middel draaien en zo gemakkelijk je camera uit de tas halen.

Bij de Bilora Swing Snap kun je het cameracompartiment aan de zijkant openen, zodat je de camera er snel uit kunt halen. Ook kun je de tas helemaal openritsen, om toegang te krijgen tot de rest van je apparatuur. Twee kliksluitingen voorkomen dat je tas helemaal opent, als je enkel de camera er uit wil halen. Diverse vakjes zorgen ervoor dat je genoeg ruimte hebt voor geheugenkaartjes, batterijen en filters.

Adviesprijs: 44,95 euro
Informatie: Saake Shop 

Deze review verscheen eerder in DIGIFOTO Pro Masterclass 1.2012

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse