PhotoMemo: speciaal voor de analoog fotograaf

PhotoMemo: speciaal voor de analoog fotograaf

Fabienne Keijzer 2332 0
Als je dan toch voor analoge gaat, ga dan all the way! De PhotoMemo is speciaal gemaakt voor de analoog fotograaf. Het opschrijven van je fotografie data is namelijk de enige manier is om bij te houden wat je hebt gefotografeerd voordat je je rolletje hebt laten ontwikkelen.

PhotoMemo

In de PhotoMemo kun je alle technische informatie kwijt van de foto’s die je schiet. Zo kun je noteren welke camera en wat voor soort rolletje je gebruikt. Elke dubbele pagina is opgesteld als een ‘rol dagboek’, waar je handige informatie kwijt kan over je objectief, je soort film en bijvoorbeeld de meer technische instellingen zoals ISO en sluitertijd. De overige regels zijn ideaal voor het opschrijven van informatie over de foto’s zelf. Het is bijvoorbeeld handig om te noteren waar en wanneer de foto is genomen en wat erop is vastgelegd.

PhotoMemo voor de analoge fotograafPhotoMemo voor de analoge fotograafPhotoMemo voor de analoge fotograaf

Shoot Film Co. 

De PhotoMemo is verkrijgbaar via Shoot Film Co., een Amerikaanse webshop die allerlei producten verkoopt die te maken hebben met analoge fotografie. Voor twee boekjes betaal je 10 dollar. De webshop verzendt gratis wereldwijd als je meer dan 50 dollar besteedt.

Lees ook: Retro Camera: Alles voor de analoog fotograaf

afbeelding van Fabienne Keijzer

FabienneKeijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanFabienne