De slimste afstandsbediening tot nu toe

Nu op Kickstarter: Arsenal – de intelligente assistent

Redactie DIGIFO... 1505 0
Op Kickstarter is een nieuwe intelligente afstandsbediening opgedoken die alle fototechnische problemen voor je op kan lossen. De Arsenal kan zelf de optimale instellingen bedenken voor de meest uitdagende situaties en maakt eenvoudig, prachtige timelapse-video's.

Om altijd de beste foto te garanderen kan de Arsenal de situatie analyseren en vergelijken met duizenden foto's. De Arsenal zoekt dan de meest voorkomende camera-instellingen en stelt de camera vergelijkbaar af. Ook merkt de Arsenal het op als de scherptediepte, iso of sluitertijd moeten worden aangepast en kan de afstandsbediening hdr- en focus stacking-afbeeldingen maken.

Lees ook: Nieuw op Kickstarter: veelbelovende Aurora PowerND filters

Niet alleen voor beginners

Maar de Arsenal is niet alleen een nuttige afstandsbediening voor beginnende fotografen, ook professionals kunnen naar hartenlust met de Arsenal overweg. Via een app kan je de camera geheel handmatig en helemaal naar wens instellen en ook is het met de app heel eenvoudig om uitgebreide time-lapsevideo's te maken en alle foto's en video's direct te delen via social media.

Arsenal op Kickstarter

De Arsenal staat nog maar net op Kickstarter, maar heeft  al bijna het dubbele van de beoogde doel $ 50.000,- opgehaald. Wil je een Arsenal bestellen, dan kan dat nog voor $150,-, de eerste vroege vogel-actieprijs van $ 125,- is al uitverkocht.

Wil je de Arsenal bestellen en het project ondersteunen, kijk dan op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie