Nieuwe Stylus Tough TG-Tracker actioncam van Olympus voor al je outdoor-avonturen

Nieuwe Stylus Tracker actioncam van Olympus voor al je outdoor-avonturen

Redactie DIGIFO... 1892 0
Olympus heeft zojuist de nieuwe Stylus Tough TG-Tracker aangekondigd. Een stevige actioncam die niet alleen foto's en video's maakt, maar ook jouw locatie, de temperatuur en de hoogte vastlegt.

De nieuwe camera beschikt over een 1/2.3 inch sensor waarmee je foto's van 8 megapixels kan maken en met 30 beelden per seconde in 4K kan filmen. Filmen in Full-HD kan tot 60 beelden per seconde. De Olympus Stylus TG-Tracker beschikt over een ultra wijd objectief met een blikveld van maar liefst 204 graden. Hierdoor is de kans dat het onderwerp in beeld staat erg groot, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken tijdens maken van de beelden.

Ook geschikt voor in het donker

De Stylus Tough TG-Tracker is ook goed te gebruiken als de lichtomstandigheden wat minder ideaal zijn. Het objectief heeft een diafragma van f/2 en mocht dit nog steeds niet genoeg licht op de sensor werpen, dan kan je ook de ingebouwde zaklamp gebruiken om de boel te verlichten. Deze is in twee standen te gebruiken en kan maximaal 60 Lumen leveren.

Gemaakt voor buiten

De Stylus Tough TG-Tracker beschikt over een beeldscherm met een diameter van 3.8 centimeter. Deze kan wel worden uitgeklapt, maar het is niet mogelijk om deze te draaien. De camera is waterdicht tot 30 meter diep, stof- en schokbestendig en blijft goed werken in temperaturen tot -10 graden Celsius. Verder heeft de Stylus Tough TG-Tracker een ingebouwd GPS-module, een thermometer, een barometer en een accelerometer om alle aspecten van je outdoor-avontuur vast te leggen. Ook heeft de camera Wi-Fi zodat je direct je avonturen kunt delen.Olympus TG Tracker

Prijs en beschikbaarheid

De Olympus Stylus TG-Tracker is vanaf juli te krijgen en gaat € 349,- kosten. Voor meer informatie over de Olympus Stylus TG-Tracker kan je op de website van Olympus kijken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie