Nieuw objectief van Shenzhen Dongzheng Optics Technology

Nieuw objectief van Shenzhen Dongzheng Optics Technology

Redactie DIGIFO... 2284 0
De Chinese objectievenfabrikant Shenzhen Dongzheng Optics Technology heeft het nieuwe Kerlee 35mm f/1.2 objectief aangekondigd. Dit nieuwe objectief biedt handmatig scherpstellen en geklikt of stille diafragmacontrole waardoor deze geschikt is voor zowel fotografen als videografen.

Het nieuwe objectief bestaat uit elf lenselementen in tien groepen, waarvan er twee een hoge refractie-index hebben en ééntje een ED low dispersion element is, wat voor mooie en levendige kleuren moet zorgen. Het is met dit objectief mogelijk om al op 30 centimeter scherp te stellen, maar het bedrijf laat weten dat het objectief de scherpste foto’s maakt met een afstand van één tot vijf meter.Shenzhen Dongzheng Optics TechnologyLees ook: Meike kondigd vier nieuwe objectieven aan.

Shenzhen Dongzheng Optics Technology

Dit Chinese bedrijf is al ruim tien jaar actief in de optische wereld en heeft zich tot nu toe vooral bezig gehouden met industriele ontwikkelingen. Zo hebben ze meegewerkt aan medische projecten, wetenschappelijk onderzoek en hebben ze gewerkt voor het Chinese leger. Dit is het eerste objectief gericht op consumenten en is beschikbaar voor Canon, Nikon, Sony en Pentax camera’s. De prijs en verschijningsdatum moeten nog bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Shenzhen Dongzheng Optics Technology.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie