Nieuwe opties voor de fullframecamera van Pentax

Grote firmwareupdate Pentax K-1

Redactie DIGIFO... 1835 0
Ricoh-Imaging heeft zojuist op de photokina laten weten een grote firmwareupdate voor de Pentax K-1 uit te brengen. Waar veel update vooral in het teken staan van bugfixes, geeft deze update je camera ook verschillende nieuwe mogelijkheden.

Ricoh heeft voor het ontwikkelen van de update goed geluisterd naar de feedback die ze van gebruikers hebben gekregen. Na de update is het bijvoorbeel mogelijk om meer verschillende crop-opties te gebruiken. Je kan dan niet meer alleen maar kiezen tussen de volledige sensor en het aps-c  formaat, maar kan je ook kiezen uit foto´s met een 1:1 verhouding. Verder is het na installatie van de firmware 1.30 mogelijk om gebruik te maken van de elektronische sluiter bij het gebruikt van Live View, zodat de kans op trillingen verkleind wordt en wordt de bracketing functie uitgebreid met twee frames in de AA-simulatie modus en drie frames voor de andere bracketing modi.Pentax K-1 Pixel Shift

Firmwareupdate downloaden

Voor iedereen die de Pentax K-1 al in zijn bezit heeft is de update vanaf 29 september gratis te downloaden via de website van Ricoh Imaging.

Pentax K-1 testen

Heb je zelf (nog) geen Pentax K-1, maar ben je benieuwd hoe deze veelbesproken camera in het echt werkt? Het is mogelijk om binnenkort bij ons op de redactie deze camera goed aan de tand te voelen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie