De Pentax K-1 testen bij ons op de redactie? Doe mee!

De Pentax K-1 testen bij ons op de redactie? Doe mee!

Jasper van Bladel 1832
Heb je de grote wens om met de nieuwe Pentax K-1 te fotograferen? Laat het ons weten, want we zoeken een aantal mensen om de nieuwe fullframe K-1 bij ons op de redactie uit te proberen. Het is een exclusieve kans en dé mogelijkheid om kennis te maken met deze nieuwe en indrukwekkende camera.

De K-1

De nieuwe Pentax K-1 is een veelbelovende camera. Fullframe, zeer degelijk gebouwd en onder andere door Pixelshift een zeer hoge resolutie en beeldkwaliteit. 

Kans

Wij hebben hem al kunnen testen, maar voor veel anderen is die mogelijkheid nog niet langsgekomen. Tot nu, want wij bieden je die kans! Wil je de Pentax K-1 graag uitproberen bij ons op de redactie? Laat het ons weten!

Dit is een behoorlijk exclusieve kans, want we kunnen slechts twee lezers de kans geven om met de K-1 te fotograferen. De test vindt plaats in de ochtend van dinsdag 27 september bij ons op de redactie in Rijswijk. De ochtend is compleet verzorgd en de deelnemers worden voorzien van koffie en broodjes. Ook is er de mogelijkheid om tijdens de middag op eigen gelegenheid met de camera op pad te gaan richting bijvoorbeeld het pittoreske Delft of de Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Aan deze ochtend wordt zowel op onze website als in DIGIFOTO Pro 5.2016 aandacht gegeven.

Doe mee!

Heb je interesse, stuur dan een mail naar info@clipboard-publishing.nl met je gegevens én een goed argument waarom precies jij deze kans verdient! Ook zien we in de mail graag wat voor een camera je nu gebruikt en hoe lang je al fotografeert. Mocht je objectieven van Pentax hebben, neem ze dan gerust mee!

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper