Laat van je horen!  

Geef jij graag je mening? Zie je een hechtere en actievere community op social media wel zitten?  

Redactie DIGIFOTO Pro 2872
Stel je voor: een grotere en hechtere community die op social media actiever is, waardoor er meer informatie en inspiratie met elkaar gedeeld kan worden. Hierdoor kom je met meer gelijkgestemden in contact en ontwikkel je je vaardigheden als fotograaf sneller. Klinkt het goed en ben je benieuwd hoe jij hierbij kan helpen? Lees dan snel verder.  

DIGIFOTO Pro is altijd bezig om de content en gebruikersomgeving te verbeteren en het vergroten van een hechte fotografie community. Dit heeft als doel onze achterban in staat te stellen hun vaardigheden sneller te ontwikkelen en dagelijks geïnspireerd te worden.  

Hierbij speelt een grotere en hechtere community die op social media actief is een grote rol. Op social media kan nog veel meer inspiratie en informatie met elkaar gedeeld worden. Als redactie van DIGIFOTO vinden wij het belangrijk om naar de mening van de community te luisteren.   

Geef je mening en creëer een betere gebruikersomgeving op social media!  

Ben jij iemand die veel op social media te vinden is en kun je niet wachten om met een nog actievere community te zien, zodat jij jouw fotografische vaardigheden verder kan ontwikkelen?  

Dan gaan wij graag met jou in (online) gesprek om onze content op deze platformen te verbeteren. Dit gesprek wordt in de vorm van een interview/test uitgevoerd en zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Een afspraak zal worden ingepland in de periode tussen 5 en 9 juli of tussen 16 augustus en 3 september. 

 Zie jij het wel zitten om invloed te hebben op de content van DIGIFOTO Pro? Klik dan hier om meteen een mail te sturen naar tomhouben(at)clipboardmedia(punt)nl.   

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie