GoPro Remo: stembesturing voor de HERO5

GoPro Remo: stembesturing voor de HERO5

Fabienne Keijzer 1058 0
GoPro introduceert Remo: een stembesturingstool waarmee je de HERO5 Black en de HERO5 Session kunt activeren en kunt besturen vanaf een afstand. Het apparaatje is waterdicht en werkt op een afstand tot 10 meter.

GoPro Remo: stembesturing voor de HERO5

Vanaf nu kun je je GoPro HERO5 op afstand activeren met Remo: een waterdichte spraak gestuurde afstandsbediening. De GoPro Remo werkt met de HERO5 Black en de HERO5 Session en is in te stellen in wel tien verschillende talen. De Remo kan tot dertien spraakopdrachten uitvoeren en werkt op een afstand tot tien meter. Ook werkt de Remo nog tot maximaal vijf meter onder het wateroppervlak. Je kunt hem ook gebruiken als een afstandsbediening als je je bevindt in een rumoerige omgeving. De Remo is vormgegeven als een clip die je bijvoorbeeld op kleding of een tas kunt klikken of je kunt hem om je pols dragen middels de meegeleverde polsband.
GoPro Remo

Zwaar weer voor GoPro

GoPro heeft het de laatste tijd zwaar. Eerst had het bedrijf te kampen met tegenvallende verkoopcijfers, en afgelopen maand werden alle GoPro Karma drones teruggeroepen omdat deze spontaan uit de lucht konden vallen. GoPro heeft alle klanten die een Karma drone hadden gekocht een HERO5 gegeven als vervanging. Wellicht trekken de cijfers iets aan met de toevoeging van de Remo aan de GoPro-productlijn.
GoPro Remo

Beschikbaarheid en prijs

De GoPro Remo is momenteel nog niet leverbaar in Nederland. Naar verwachting is hij vanaf december 2016 leverbaar voor een prijs van €89,99. Kijk voor meer informatie op de website van GoPro

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne