Fotoboek: Hardwell 2 Years As One

Fotoboek: Hardwell 2 Years As One

Fabienne Keijzer 3101 0
Toen DJ Hardwell op nummer één kwam te staan is de gerenommeerde DJ Mag Top 100 besloot de Nederlandse fotograaf Joep van Aert hem twee jaar lang te volgen. Het resultaat is het boek: ‘Hardwell 2 Years As One.’ Dit exclusieve fotoboek laat de belangrijkste en meest hectische momenten uit het leven van de DJ zien.

Hardwell 2 Years As One, exclusief fotoboek

Van een beginnende DJ uit Breda tot het draaien op Miami Ultra Music Festival, het grootste electronic dance music festival ter wereld. De afgelopen twee jaar waren voor DJ Hardwell enorm hectisch, maar misschien wel de hoogtepunten uit zijn carrière. Fotograaf Joep van Aert heeft Hardwell sinds het winnen van de titel ‘nummer 1 DJ van de wereld’ twee jaar lang gevolgd om zijn meest bijzondere momenten vast te leggen. Neem een kijkje in het leven van een van ’s werelds grootste dj’s en aanschouw exclusieve foto’s van de meest indrukwekkende dance shows ter wereld.
Hardwell boek

Intieme momenten

Het is van Aert gelukt om naast foto’s van spectaculaire shows met duizenden fans ook de andere kant van het leven van de Hardwell vast te leggen. Bekijk de nog nooit vertoonde intieme momenten van Hardwell samen met familie en vrienden en het leven buiten de dj-booth van een van de grootste DJ’s ter wereld.
Hardwell boek

Hardwell 2 Years As One is vanaf 28 november verkrijgbaar in een paperback en hardcopy-versie. Deze zijn alvast te bestellen via de website van Hardwell.

Lees ook: MustSee: Ringo Starr over zijn passie voor fotografie

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne