In de boksring met de Olympus OM-D E-M1 Mark II

Emotie en zweet fotograferen met de Olympus OM-D E-M1 Mark II

Sabine Vollebregt 1913 0
Er is altijd wel emotie, water, spetters en zweet in de boksring. Olympus Visionairy Robert Roozenbeek vertelt over zijn ervaringen met de Olympus OM-D E-M1 Mark II systeemcamera in een opwindende setting.

Het gevecht kan beginnen

Wanneer de boksring klaar staat en de boksers de ring binnen komen lopen kan het gevecht beginnen. 'Emotie in de portretten, zweet over het gezicht en een paar hele mooie portretten' vindt fotograaf Robert Roozenbeek belangrijk. Deze actieportretten worden met bestaand licht, maar ook met flitslicht gemaakt. Laat het gevecht maar beginnen! 

Robert en Olympus

Robert Roozenbeek is Olympus Visionairy en vindt het fijn om met Olympus samen te werken door het fijne familiegevoel dat hij ervaart en door de ondersteuning en de flexibiliteit die Olympus biedt.

 

Olympus OM-D E-M1 Mark II  

Deze camera beschikt over een snelle autofocus met wel 121 focuspunten, waardoor bewegende onderwerpen goed en scherp te fotograferen zijn. Wanneer je in een donkere ruimte fotografeert met hoge ISO-waardes, ook dan zijn de foto's nog steeds uitstekend. Ook beschikt deze camera over een vijf-assige beeldstabilisatie. Met de OM-D E-M1 Mark II had het bedrijf de eerste MFT camera op de markt gebracht die écht gericht is op de professionele fotograaf.  Met een camera die de mogelijkheid heeft om 60 raw-foto's per seconde te maken, beeldstabilisatie heeft die tegen de grenzen van de natuurwetten schuurt en robuust genoeg is om alle elementen te kunnen weerstaan, heeft Olympus dan ook een veelbelovende camera uitgebracht.

Specificaties

Adviesprijs (body):  € 1999,-(body)
Resolutie:  20 megapixel
Beeldsensor:   22-megapixel MFT CMOS sensor
ISO-bereik:   ISO 200-25600 (64-25600)
Zoeker:   Elektronisch, 2.36 miljoen beeldpunten
Scherm:   3 inch kantelbaar touchscreen
Scherpstelling:  121 cross-type fasedetectie autofocuspunten & 121 contrast autofocuspunten
Snelheid:   18 fps / 60 fps met AF-lock
Opslag:  2 x SD kaartslot waarvan 1 geschikt voor USH-II
Afmetingen:   Ca. 134,1 mm x 90,9 mm x 68,9 mm
Gewicht:   574 gram (body)
Filmfunctie:  Ja, 4K tot 24 fps & FullHD tot 60 fps

Info   www.olympus.nl

Koop ook jouw Olympus E-M1 Mark II systeemcamera bij cameranu.nl