Canon gebruikersdag 28 maart in Den Haag

Redactie 879 0
Vrijdag 28 maart organiseert de fotostudio van Steven Witkam in samenwerking met Canon en Minderman Vakfotografie de Canon gebruikersdag. Toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst.

Namens Canon Nederland zullen Noud van den Boer en Berend Janssen aanwezig zijn om alle technische aspecten toe te lichten van de Canon EOS 1D Mark III en de 1Ds Mark III. Fotograaf Steven Witkam zal een introductie geven van WFT2; de zender die digitale beelden draadloos via WIFI van je camera naar de computer stuurt.

Ook demonstreert Steven de Canon EOS 1D Mark III tijdens de middag aan de hand van stilleven- en modelfotografie. Er zal gelegenheid zijn om de camera en de bijbehorende objectieven uit te proberen. In de studio staat een decor waarin een stilleven is opgezet en een model aanwezig is voor modelfotografie. Femque Schook zal zorgdragen voor de visagie. Het resultaat is meteen te bekijken op een van de aanwezige werkstations, waarop de foto's ingelezen kunnen worden.

De dag is met name bedoeld voor Canon gebruikers die overwegen de EOS 1D(s) Mark III aan te schaffen.  De middag wordt afgesloten met een nabespreking en een drankje en een hapje. 

Aan de gebruikersdag zijn geen kosten verbonden maar aanmelden is wel wenselijk. Aanmelden kan via info(at)svfn.nl of door te bellen met het secretariaat op 070-3455667


Datum: Vrijdag 28 maart 2008
Tijd: 10.00 – 16.00 uur 
 
Locatie: 
Fotografie Steven Witkam 
Studio Westeinde 175H 
2512 GX, Den Haag

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie