Maandopdracht: Wildlife

Maandopdracht: Wildlife

Christel de Wolff 2159 0
Het spreekt natuurlijk tot de verbeelding, de wildlife-fotograaf die op avontuur gaat om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te fotograferen. Durf jij het aan?

Je kent de weekopdracht uit onze inspiratie nieuwsbrief, misschien heb je er al wel eens aan meegedaan. Maar zoals je hebt gemerkt zijn we vorige maand overgestapt en hebben we van de weekopdracht een maandopdracht gemaakt. Dit heeft als voordeel dat je langer de tijd hebt om jouw mooiste foto te schieten en te uploaden in onze speciale wedstrijdgallery die toegankelijk is voor zowel DIGIFOTO Pro als digifoto Starter lezers. 

Voor de maand mei zijn we op zoek naar jullie mooiste, spannendste en meest verrassende foto's in het thema Wildlife

Inspiratie? Bekijk hier de winnaars van de maandopdracht Sportfotografie

Inzenden kan tot en met 23 mei 2019

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best! Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Let op: Maximaal twee inzendingen per persoon

Dit kan je winnen! 

Het zal je meteen opvallen dat deze maandopdracht helemaal geen maand duurt. Dat komt omdat we kaarten mogen weggeven voor de Fotofair aan zowel een Starter als een Pro inzending! De Fotofair vind op 25 en 26 mei plaats, dus zorgen we dat je vóór die tijd weet of je gewonnen hebt. Spannend! 

Eerste Prijs 

Uit de inzendingen van zowel Pro als Starter wordt één winnaar gekozen en beloond met de volgende prijs:

Caruba Travelstar 156 Carbon Monopod
Ter waarde van € 69,95

De Caruba Travelstar 156 Carbon Monopod is duurzaam, lichtgewicht en compact genoeg om op te bergen in je rugtas of fototas. De Travelstar 156 wordt geleverd met een polsriem zodat je hem gemakkelijk met je meedraagt en niet snel laat vallen. De Travelstar 156 monopod is ideaal in situaties waarin je snel moet kunnen wisselen, zoals bij sport- of natuurfotografie.

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van deze prijs. 
caruba travelstar disnet maandopdracht

Tweede prijs 

Uit de inzendingen van Pro wordt één winnaar gekozen en uit de inzendingen van Starter een tweede. Zij winnen het volgende: 

2x tickets voor de Fotofair
Ter waarde van € 30,-

In het weekend van 25 en 26 mei staat de Fotofair op de agenda, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. het is alweer de vijfde editie, het eerste lustrum. Kaarten voor dit evenement zijn online verkrijgbaar voor € 12,50. aan de kassa kosten ze € 15,00. Maar als winnaar van de maandopdracht hoef jij geen tickets te kopen. Je wint namelijk 2x tickets voor de grootste en leukste fotobeurs. 

Al het nieuws omtrent de Fotofair vind je hier.

Met dank aan Fotofair voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Inspiratie

Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Media (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op de website en sociale media van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Media & Content zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 23 mei 2019 23:59 uur.
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel