Fietsen op je statief

jesse kraal 4151 4
Sumirat liet zich tijdens het ontwerpen van een fiets inspireren door een fotostatief. Niet alleen kun je je camera monteren op het stuur van de tweewieler, door middel van een systeem dat hij afkeek van statieven kun je de fiets ook verstellen.

Nu is er niets zo persoonlijk als smaak, maar we kunnen ons niet voorstellen dat veel mensen de fiets van Sumirat erg aantrekkelijk zullen vinden. Daarentegen kunnen we de manier waarop je de fiets verstelt dan wel weer waarderen.

Statiefkop op het stuur

Met een systeem dat je ook gebruikt om de poten van je statief langer of korter te maken, kun je ook de hoogte van de fiets verstellen. Met een statiefkop op het stuur kun je al je fietsavonturen filmen. Hoe spannend die zijn met een fiets van het formaat vouwfiets is maar de vraag.

Statieffiets

Statieffiets

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse

afbeelding van Li

Ik vind 'm prachtig! En het is natuurlijk niet dat je alleen je fietsavonturen kunt filmen..je hebt ook gewoon altijd je statief bij je. Ideaal.

afbeelding van Double Dust

Gewoon een GoPro op je borst d.m.v. het Chest Mount Harness. Je lichaam vangt dan ook de schokken op...

afbeelding van Ambulant

Ik geloof niet dat deze superieur gaat zijn t.o.v. een gorrilapod oid...

afbeelding van Andre H.

Een gorillapod fietst zo lastig.