Canon imagePROGRAF: Printen op groot formaat

Canon imagePROGRAF: Printen op groot formaat

Redactie DIGIFO... 2581 0
Als professioneel fotograaf wil je het maximale uit je foto's halen. Met de Canon imagePROGRAF-printers houd je het hele proces in eigen hand: van het maken van de foto tot de presentatie op grootformaatprint in hoge kwaliteit.

Advertorial

Met het brede assortiment aan Canon imagePROGRAF-printers is printen op enorme formaten mogelijk. Afhankelijk van het gekozen model zijn de printers geschikt voor mediarollen en vellen van 432mm (17 inch) tot maar liefst 1524mm (60 inch) breed. De grootformaatprinters zijn uitgerust met Canon's LUCIA-inktsysteem voor perfecte kleurweergave.

Canon iPF 6450

Canon imagePROGRAF iPF6450

Professioneel fotograaf Bas Meelker, gepassioneerd landschapsfotograaf, werkt met de Canon imagePROGRAF iPF 6450. Zijn foto's worden gekenmerkt door een combinatie van sprekende composities en intense kleuren. De Canon iPF6450 stelt hem in staat zijn foto's snel en eenvoudig op hoge kwaliteit in grote formaten af te drukken.

Bas Meelker

Kijk voor meer informatie op: www.canon.nl/basmeelker

Schitterende grootformaatprints

De Canon iPF6450 is een 24-inch (609,6-mm) 12-kleuren inkjetprinter met pigmentinkt op waterbasis, voor supersnelle prints van een uitstekende kwaliteit. De printresolutie van 2400 x 1200 dpi staat garant voor haarscherpe afdrukken. Dankzij het lcd-bedieningspaneel is de grootformaatprinter eenvoudig in gebruik. De printer beschikt over een ingebouwde harde schijf van 250GB.

BLI Buyers Lab heeft de Canon iPF6450 onlangs verkozen tot '2014 Wide Format Graphic Arts – Printer Line of the Year'.

Meegeleverde software

De grootformaat printers van Canon worden geleverd met een reeks software die specifiek voor productie- en proofing-omgevingen is ontwikkeld, waaronder een Photoshop-plug-in. Met de software worden algemene taken zoals het bewerken, bijstellen en proefprinten van foto's vereenvoudigd. Ook stelt de software je in staat de kwaliteit te optimaliseren en randen toe tevoegen. Met instelbare workflows kunnen veel van deze processen geautomatiseerd worden.

Printkosten

Een Canon imagePROGRAF-grootformaatprinter voor het grafische segment is er al vanaf 1995 euro. De Canon iPF 6450 kost 2735 euro. De variabele kosten per fotoprint van 40x60 cm zijn circa 2,70 euro, inclusief fotopapier en inkt. Met de ingebouwde accountingsoftware bewaak je eenvoudig de kosten van elke printopdracht.

Kenmerken Canon imagePROGRAF grootformaat printers

  • Superieure printkwaliteit
  • Bijzonder groot kleurbereik
  • Grote krasbestendigheid
  • Prachtige zwarting
  • Printen zonder witrand
  • Gratis Photoshop plug-in
  • Digital Photo Professional plug-in
  • Mac en PC compatible
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie