Schokkend nieuws

BREAKING: Sony stopt met camera divisie, eerste full-frame Fujifilm body onthuld!

Siem van Woerkom 1930
Sony eindigt zijn camera divisie om zich volledig te richten op multimedia. Fujifilm komt met eerste Full-Frame body. Hier is alles wat je dit weekend hebt gemist.

Sony stopt

Sony heeft vandaag aangekondingd dat ze zullen stoppen met het fabriceren van camera's om zich volledig te richten op multimedia doeleinden. Sony's CEO gaf aan dat ze Nikon en Canon niet meer konden bijbenen. De hoofdreden was het grote aantal nieuwe mirrorless camera's die op de markt zijn verschenen.

'Het was simpel om mirrorless camera's te verkopen toen de markt nog ongesatureerd was. De Sony Alpha lijn lag altijd voorop, en we kunnen op dit moment simpelweg niet op tegen de nieuwe modellen die onze concurrenten hebben uitgebracht.' aldus de CEO. 

Fans van over de hele wereld reageren geshocked. 'Daar gaat de droom van de A7SIII en een opvolger van de A9..'

drink japan 1 april

Medewerkers van Nikon & Canon proosten op het nieuws ^

Fujifilm kondigt eerste full frame camera aan

Een drukke dag voor camera nieuws; vlak na het schokkende nieuws van Sony heeft Fujifilm een statement gegeven waarin ze hun eerste full-frame camera aankondigen! Genaamd de Fujifilm GF< (oftewel halve x) aangezien de camera tussen de GFX en X-serie inzit. Het beste nieuws: al je bestaande objectieven zullen werken op de gloednieuwe body.

CEO Kojimori verteld: 'We dachten dat we nooit full frame zouden gaan, maar besefte toen dat we een hoop GFX sensors hadden liggen waar niets mee werd gedaan. Wat lasercutting later hadden we een nieuwe product!'

Door de overstap naar full-frame kon het bedrijf aanzienlijke verbeteringen toepassen in o.a ruis bij hoge iso. 

De Fujifilm GF< is vanaf vandaag te bestellen voor een adviesprijs van €1420,19

 

fujifilm full frame ff

Olympus Tattoo's

Enorm fan van Olympus en hun nieuwe OM-D E-M1X? Waarom niet aan de rest van de wereld showen hoe diep die liefde gaat, door een Olympus OM-D E-M1X te laten tatoeëren? Vul je adres in op de site en krijg de designsheet thuis opgestuurd om mee te nemen naar je lokale tattoo shop.

Hier kunnen ze er een stencil van maken om daarna de real thing te laten vereeuwigen op je huid. Of je korting krijgt in een olympus shop na de tattoo te laten zetten is nog niet bekend.

Aanvragen kan hier.

olympus tattoo 1 april 1st

 

In de war na het lezen van deze nieuwtjes? Laat het nou vandaag een bepaalde datum zijn..  ;)

 

Kijk hieronder voor wat aparte berichten die wel op waarheid gebaseerd zijn;

Ariana Grande komt met bizar nieuw contract voor concert fotografen

Vreemde fotografie commercials uit de 90's

 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem