Blurb komt met designer collection templates voor het eenvoudig en snel maken van fotoboeken

Redactie DIGIFO... 1312 0
Blurb, het creatieve uitgeefplatform, introduceert de Designer Collection, een nieuwe serie met gratis boek-templates die eenvoudige fotoboeken snel omvormen tot professioneel opgemaakte creaties. Gebruikers hebben hierbij de keuze uit zes templates voor verschillende gelegenheden. De sjablonen zijn vernoemd naar zes prachtige steden die als inspiratiebron dienen.

Persbericht:

'Door de veelzijdigheid aan templates, van grappig tot mooi en elegant, kan iedereen professionele fotoboeken ontwerpen', zegt Eileen Gittins, CEO en oprichter van Blurb. 'Nadat je één van de nieuwe, gratis templates hebt gekozen, creëert de online app van Blurb automatisch een boek voor je dat zowel mooi opgemaakt als persoonlijk is.'

Naast de templates kunnen gebruikers makkelijk bijschriften en persoonlijke boodschappen toevoegen en switchen tussen verschillende lay-outs. Met de Designer Collection wordt het aanbod van Blurb om snel en eenvoudig fotoboeken te maken verder uitgebreid. Fotografen en social media-gebruikers kunnen binnen één uur boeken maken en publiceren door direct foto’s te halen van Facebook timelines, collecties van vrienden of hun Instagram foto-stream. Met de Designer Collection templates zijn gebruikers in staat foto’s te gebruiken van iedere willekeurige locatie: Facebook, Instagram of een persoonlijke digitale collectie.

De Designer Collection is speciaal voor Blurb ontwikkeld door Laura Brunow Miner, voormalig design director bij JPG Magazine en oprichter van Pictory, een online fotomagazine.

Een fotoboek maken met de Designer Collection templates kan via www.blurb.com/designer-collection.

Blurb

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie