Nu met extra 10% kortingscode

Bespaar tijd door je foto's te bewerken met software van PortraitPro

Redactie 2556 0
Het aanbod in fotobewerkingssoftware is op z'n minst overweldigend te noemen. Zo ook met retoucheringssoftware. Veel van deze pakketten zijn duur en bovendien lastig om onder de knie te krijgen. PortraitPro is hierop een uitzondering!

Het programma zit nokvol automatische handigheidjes, die je als fotograaf naar eigen inzicht kan inzetten om je doel te verwezenlijken. Daarbij hou je zelf de controle over het creatieve proces.

Van automatische gezichtsherkenning tot het automatisch herkennen van het geslacht en uitgebreide make-upmogelijkheden, - PortraitPro kan het. Presets en de handige snapshot-feature besparen je ook nog eens veel tijd. Deze features hebben respect voor de creatieve inzichten van jou als fotograaf en je kunt altijd terugschakelen naar handmatige bediening.

Het programma stelt je in staat vrijwel alles op de foto te bewerken. Nogmaals, naar eigen inzicht. Veel of weinig aanpassingen, jij zegt het. Met Fix Lighthing en Modelling Controls bepaal je zelf de belichting. De Skin Lighting and Coloring-opties bieden een schier aan mogelijkheden, waardoor er altijd een juiste belichting voor je bij zit. Heel handig is de mogelijkheid om heel gemakkelijk en snel een andere achtergrond of vignette te kiezen. Subtiel, of juist overdreven voluit –het is aan jouw creativiteit en het inzicht waar die grens is. Een ding is zeker, met PortraitPro heb je een voorsprong op de concurrent.

PortraitPro integraties met de bekende programma's

Met de Studio- of Studio Max-versie integreer je het programma naadloos met Adobe's Lightroom, Photoshop of Photoshop Elements. Noemenswaardig is de full-batchmode, waarmee bruidsfotografen uren werk besparen. All Studio-edities bieden color-profile-ondersteuning.

Retoucheren in PortraitPro

Met PotraitPro is gezichten retoucheren kinderspel en kun je in een oogwenk storende oneffenheden van gezichten op geraffineerde wijze verwijderen. Met de belichtingsopties en de digital Make-upfuncties strijk je de laatste plooien recht.

Laten we wel wezen, wie wil er uren en uren kwijt zijn aan het moeizaam handmatig bewerken van foto's? Dat is toch niet meer van deze tijd? Je hebt wel wat beters te doen! Dit programma bevrijdt je van uren en uren retoucheerwerk. Tijd die je nu weer kan gebruiken voor het maken van foto en het ontplooien van je creativiteit.

Download de trial en overtuig jezelf van de eindeloze hoeveelheid mogelijkheden die het programma je biedt.

Nieuw in PortraitPro 17

In de nieuwste versie van PortraitPro zijn een aantal nieuwe features opgenomen:

Achtergronden
Je kunt nu voor het eerst je foto-object en de achtergrond bewerken zonder dat je het programma moet afsluiten. Daarbij kun je kiezen uit vier stijlsoorten, waaronder een New Image-optie voor je achtergrond.

Snapshot
Met de snapshot-functie kun je creatief los gaan met het bewerken van je foto. Bevalt het niet? Dan ben je via de snapshotfunctie zo weer terug bij het origineel.

Nieuwe huid
Met deze functie ziet jouw klant er op zijn best uit! Met de nieuwe Sharpen-tool maak je verfijnd het verschil, door bijvoorbeeld de huid wat meer gloed mee te geven. Voorbij zijn de dagen dat een bewerkte foto er plastic-fantastic (nep!) uitzag.

Geavanceerde preset controls
PortraitPro laat je zelf je presets maken en bewaren. Handig, omdat iedere fotograaf zijn eigen manier van werken heeft. Zo hoef je met je eigen preset bijvoorbeeld niet steeds de make-upinstellingen opnieuw af te stellen naar jouw smaak. Dat scheelt tijd! Gebruik je de PortraitPro Studio Max-versie? Dan ben je helemaal een geluksvogel! Met behulp van de presets kun je dan nog meer automatiseren. Dat bespaart je veel tijd. Je maakt simpelweg een preset aan en pas die vervolgens toe op de rest van je foto's in je batch. Klaar!

Vignette
Met PortraitPro 17 heb je al je tools op één plek. Nieuw is de mogelijkheid om klassieke portretten te maken met de vignette-tool.

Gratis trail en/of extra korting

Nog niet overtuigd? Kies dan de gratis trial. Let op, hiermee kun je niet je foto's afdrukken of je werk bewaren. Daarnaast kun je met de 30 dagen-geld-terug-garantie eigenlijk niet misgaan. Pak dus je kans en koop nu PortraitPro 17. Zolang de Sale loopt ben je ook nog eens goedkoper uit. En met de code H2812, profiteer je als lezer van dit artikel ook nog eens van 10% extra korting!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie