PortraitPro 23 software gelanceerd: intuïtiever dan ooit

Redactie DIGIFO... 351 0
De release van PortraitPro 23 is aangekondigd Anthropics Technology. Met de nieuwste AI-tools in de software kunnen fotografen hun foto's snel en intuïtiever dan ooit bewerken.

Nieuwe functies zijn onder andere: Flyaway Hair tools, M1/M2 Chip Support, Stylistic Art Effects, Backlighting Brush, snelheidsverbeteringen en meer.

Belangrijkste nieuwe functies van PortraitPro 23

Nieuwe tool voor het verwijderen van losse haren: PortraitPro 23 bevat een nieuw gereedschap voor het verwijderen van ongewenst haar. Fotografen kunnen eenvoudig zelfs stoppels en gezichtshaar verwijderen voor een gladder uiterlijk.

Nieuwe M1/M2 Mac-ondersteuning: PortraitPro 23 garandeert nu volledige native compatibiliteit en een hogere verwerkingssnelheid voor M1/M2 Mac-gebruikers en een verbeterde efficiëntie over de hele linie. Ondersteuning voor Apple M1/M2-chips maakt PortraitPro 23 tot 60% sneller.

Nieuwe kunsteffecten: Introductie van een uitgebreide nieuwe reeks creatieve effecten. Fotografen kunnen nu hun foto's bewerken en stileren met nieuwe artistieke functies. Verander de kleur, textuur en het gevoel van foto's drastisch met iconische kunstthema's zoals olieverfschilderijen en popart.

Nieuw Tegenlichtpenseel: Regel de achtergrondverlichting met het nieuwe Tegenlichtpenseel. Benadruk het onderwerp en geef eenvoudig diepte aan afbeeldingen met gedurfde lichteffecten.

PortraitPro 23 is verkrijgbaar in verschillende versies;

  • PortraitPro Standard: Standalone software voor fotografen die werken met JPG- of 24-bits TIFF-bestanden.
  • PortraitPro Studio: Voor fotografen die rechtstreeks met RAW-bestanden werken of de hogere kwaliteit van 48-bits kleurbestanden willen, ondersteunt conversie tussen verschillende kleurruimten en biedt ondersteuning voor JPEG/TIFF ingebedde kleurprofielen. Biedt Batch Dialog.  
  • PortraitPro Studio Max: Voor professionele fotografen of mensen die met een groot aantal beelden werken. Volledige batchmodus om de workflow sterk te versnellen.

Vergelijk de verschillende edities: anthropics.com/editions
                     
Een proefversie van PortraitPro 23 kan gratis worden gedownload: anthropics.com/download

Over de makers van van PortraitPro 23: 

PortraitPro 23 is een belangrijke upgrade van de portretbewerkingssoftware. De software is gemaakt door Anthropics Technology - een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd software onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf. Anthropics heeft een bewezen track record voor cutting-edge innovatie in graphics en animatie, heeft samengewerkt met marktleiders en levert state-of-the-art technologie wereldwijd. Andere bekroonde software van Anthropics omvat PortraitPro Body, LandscapePro en Smart Photo Editor. 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie