Perfecte samenwerking

Atomos en Panasonic kondigen RAW-video via HDMI aan voor Lumix S1H

Siem van Woerkom 543 0
Zit jij te overwegen om voor de Panasonic S1H te gaan? Dan is dit nieuws heel belangrijk om te lezen!

Nieuwe workflow

Atomos en Panasonic kondigen officieel de nieuwe functie van RAW over HDMI aan. De nieuwe workflow is te behalen met de combinatie van de Lumix S1H en de Atomos Ninja V 4K HDR-monitorrecorder. De RAW-update word gratis beschikbaar op de Ninja V wanneer deze wordt vrijgegeven door Panasonic.

'We zijn erg trots op het blijven ontwikkelen van nieuwe baanbrekende technologie met een bedrijf van het kaliber van Panasonic. We zijn allebei zeer enthousiast over de mogelijkheid om RAW via HDMI van de S1H naar een Ninja V over te brengen. Het blijft een grote sprong voorwaarts.' Zegt Jeromy Young, CEO van Atomos.

Prachtige combinatie

Als 's werelds eerste full-frame spiegelloze camera geschikt voor 6K interne video, combineert de Lumix S1H de kwaliteit van professionele videocamera's van bioscoopkwaliteit met het formaat en de fotomogelijkheden van een mirrorless camera. En niet te vergeten: perfect qua formaat in combinatie met de monitor.

'Dankzij onze vooruitgang op het gebied van schermtechnologie kunnen makers RAW-video in realtime nauwkeurig volgen zoals deze thuis of in de bioscoop zou worden bekeken voor een perfect behoud van de creatieve intentie. Onze ongerepte aangepaste Atomos HDR-schermen zijn ongeëvenaard wat betreft kleurnauwkeurigheid en weergave van de helderheid van RAW-signalen. In combinatie creëren deze voordelen een droomworkflow voor filmmakers.'

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem