Apple voorziet MacBook Pro met Retina-display van nieuwe processors en verlaagt prijzen

Redactie DIGIFO... 2126 3
CUPERTINO, 13 februari 2013 – De MacBook Pro met Retina-display van Apple is nu nog sneller dankzij nieuwe processors, en voordeliger dankzij lagere instapprijzen.

Persbericht

De 13-inch MacBook Pro met Retina-display en 128 GB flashopslag is nu al verkrijgbaar vanaf € 1529; het model met de nieuwe 2,6-GHz processor en 256 GB flash kost slechts € 1729. De 15-inch MacBook Pro met Retina-display heeft een snellere 2,4-GHz quad-coreprocessor en het 15-inch topmodel heeft een nieuwe 2,7-GHz quad-coreprocessor en 16 GB geheugen. Apple kondigt vandaag eveneens aan dat de 13-inch MacBook Air met 256 GB flashopslag voortaan verkrijgbaar is vanaf € 1429.

Het Retina-display van de MacBook Pro is het notebookscherm met de hoogste resolutie ter wereld. Dus of je nu je mail leest, een document opstelt, een zelfgemaakt filmpje in HD bewerkt of professionele foto's retoucheert, alles komt superhelder, gedetailleerd en scherp in beeld. De geïntegreerde flashopslag is tot vier keer sneller dan traditionele schijven van notebooks en biedt een hogere betrouwbaarheid, een stand-by tijd van 30 dagen én zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt zodra je de notebook inschakelt.

Macbook Retina

Prijzen en verkrijgbaarheid

De vernieuwde MacBook Pro met Retina-display en MacBook Air-modellen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de Apple Online Store, de Apple Retail Store en erkende Apple resellers. Ga voor informatie over prijzen, technische specificaties en alle maatwerkopties en accessoires naar www.apple.com/nl/macbook-pro en www.apple.com/nl/macbook-air.

Macbook

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Anonymous

is apple de producent van de beste computer ter wereld. Of dit is reklame of men weet niet wat men zegt hier!!

afbeelding van Julian

Het is een persbericht. Maar dat is inderdaad een nogal overbodige alinea, dus die hebben we weggehaald.

afbeelding van als de wachttijd ook langer gaat worden amai dan

Ik ben al van eind 2012 op de nieuwe Imac 27" aan het wachten, zit dus serieus in de ...