ANP kiest voor Canon

Christel de Wolff 502 0
Het kan momenteel niet op met het Canon nieuws: het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) heeft hun eerste Canon EOS-1D X mark III in ontvangst genomen. De camera – inclusief objectieven - behoort nu tot de basisuitrusting van het nieuwe, vaste team van fotografen.

Na de bekendmaking van een vaste aanstelling van een fototeam binnen ANP, heeft ANP ervoor gekozen om met Canon in zee te gaan. Voor nieuwsfotografen is het van essentieel belang dat hun uitrusting op elke situatie is voorbereid. Enkel de ontwikkelingsaankondiging van de EOS-1D X Mark III in oktober was voor het ANP al voldoende om tot deze keuze te komen. De fotografen van het ANP hebben er alle vertrouwen in dat ze met deze camera hét perfecte shot kunnen vastleggen en dat ze die met een concurrerende snelheid – sneller dan ooit tevoren – kunnen aanleveren. Ideaal voor een sector waarin alles steeds sneller gaat en een tijd waarin nieuws snel veroudert.


Bruno Winnen, Country Director IT&CG Canon Benelux zegt over de overhandiging: 'We vinden het fantastisch dat ANP wederom voor Canon heeft gekozen en dat vanaf vandaag de EOS-1D X Mark III tot de basisuitrusting van hun fotografen behoort. Snelheid, een krachtige en nauwkeurige autofocus en snelle communicatie vormen de basis van de EOS-1D X Mark III. Hierdoor is de camera ideaal voor professionals die onder druk staan om optisch perfecte foto’s te maken van momenten die in een fractie van een seconde voorbij kunnen zijn en sneller dan ooit aangeleverd dienen te worden. Het feit dat ANP kiest voor de EOS-1D X Mark III is voor ons een bevestiging van de kracht en veelzijdigheid van het Canon EOS-systeem en het vertrouwen in onze producten.'                                          

Lees meer over de Canon EOS 1D X Mark III, reflex met hybride trekjes

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel