Amsterdam Zuidas: decor en figuranten

Redactie DIGIFO... 1152 0
Udo K. Geisler exposeert van 18 februari t/m 29 maart 2013 in de Stopera, Waterlooplein te Amsterdam. Er komen spectaculaire foto’s op groot formaat te hangen, een keuze uit het werk van de afgelopen anderhalf jaar.

Ingezonden mededeling:

De ZUIDAS staat als voorbeeld voor een toneel waar met name financiële en juridische dienstverlening het spel bepalen. Hedendaagse architectuur met staal, beton en spiegelglas levert het decor, de mens is hier vaak figurant. Een zoektocht naar de wisselwerking tussen de mensen de publieke ruimte.

Wij zien mensen maar we zien niet wat ze aan het doen zijn, of ze gelukkig of verdrietig zijn. Mensen vormen tijdelijk groepen, maar blijven op den duur naamloze individuen. Wij zien soms hun gezichten, maar ook dat zijn vaak façades zonder herkenbare emoties. Wij weten niet waar zij naar toe gaan, weten niets van hun geschiedenis, kennen hun persoonlijke situatie niet. De weg naar huis is vaak een weg naar een ander leven.

Website: www.udogeisler.com

Het boek ‘Amsterdam Zuidas: decor en figuranten’ is te koop op Blurb in een oplage van 10 exemplaren, voor 750 euro per stuk.

Udo Geisler
Foto's © Udo Geisler

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie