Albelli: Je persoonlijke fotoboek in topkwaliteit

Albelli: Je persoonlijke fotoboek in topkwaliteit

Redactie DIGIFO... 3219 0
Fotografeer je graag? Dan staat je computer waarschijnlijk vol met de mooiste foto’s. Zonde om daar niets mee te doen, want bij Albelli kun je ze gemakkelijk in de beste kwaliteit in een fotoboek bundelen.

Advertorial

Kwaliteit staat bij Albelli voorop. Als fotoboekspecialist van Nederland besteden ze daarom aan ieder boek aandacht, want zij willen - net als jij- dat het perfect wordt. Om een fotoboek van topkwaliteit te maken dat jarenlang mee kan, wordt je boek duurzaam gebonden en secuur afgewerkt. Je foto's worden bovendien met de beste professionele, digitale drukpersen in vier kleuren op stevig 200-grams papier met het FSC-keurmerk afgedrukt in de eigen fabriek van Albelli. Het resultaat is een prachtig fotoboek dat je met trots laat zien aan familie en vrienden.

Formaat en afwerking, jij bepaalt

Fotografeer je vooral landschappen, dan heb je wellicht het liefst een liggend fotoboek terwijl je voorkeur als portretfotograaf misschien juist bij een staand exemplaar ligt. Bij Albelli kies je uit maar liefst acht fotoboeken die je kunt vullen tot 120 pagina's. Ook op het gebied van afwerking kun je het fotoboek helemaal naar eigen smaak vormgeven. Je hebt allerlei opties: hoogglans, platliggend, eigen foto op kaft of een mooie linnen of leren kaft in verschillende kleuren. Wist je ook al dat je bij Albelli gratis je fotoboek online kunt zetten? Hiermee kun je je boek als portfolio gebruiken op je eigen website of blog.

Albelli

Je eigen creativiteit = de enige grens

Met het fotoboekprogramma (voor Mac of Windows) kun je met je creativiteit alle kanten op. Zwarte pagina's met witte kleurkaders of juist alles helemaal in het wit? Dat kan. Eigen lettertypes en Photoshop-plugins? Geen probleem. Wil je speels, kleurrijk en extra opmaakitems? Ook die zitten er in. Met de prijswinnende Albelli software maak je je boek zo strak of frivool als je zelf wilt.

100% tevredenheidsgarantie

Albelli doet wat ze belooft en durft een volledige tevredenheidsgarantie te bieden. Omdat ze  persoonlijke aandacht aan elk fotoboek schenkt, gaat Albelli door totdat het perfect is. Toch niet helemaal tevreden? Dan wordt je fotoboek opnieuw afgedrukt of krijg je je geld terug.

Laat je als kritische fotograaf overtuigen en ontdek de topkwaliteit van Albelli.

www.albelli.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie