Albelli: eenvoudig een mooi fotoboek maken

Redactie 2605 0
Vakantie inspireert tot beelden. Een leuke tijd vol met eindeloze indrukken die je zo goed mogelijk op je camera probeert vast te leggen. Van ontroerende portretten van mensen tot kleurrijke impressies van heerlijke avonden. Bij Albelli leg je deze eenvoudig vast in een schitterend fotoboek.

Advertorial

Vroeger kozen we de mooiste foto’s zorgvuldig uit en plakten die in een fotoboek. We schreven er teksten bij en droomden thuis weg bij de avonturen die we meegemaakt hadden. Leuk, maar wel tijdrovend. Bovendien gaat de kwaliteit van dergelijke albums na verloop van tijd sterk achteruit.

 

Tijden veranderen. Dankzij digitale camera’s verzamelen we fotomomenten nu spontaan en snel. Digitale foto’s worden vaak alleen op de computer bekeken, als ze al worden bekeken. Het bekijken van vele niet-geselecteerde foto’s dwingen vrienden en familie vaak tot urenlange sessies voor een beeldscherm. Het bekijken van de vakantiefoto’s wordt dan eerder een opgave dan dat het plezier schept. Albelli biedt een mooie eenvoudige oplossing: een écht professioneel gedrukt fotoboek van jouw digitale foto’s. Met het eenvoudig te installeren fotoboekprogramma kun je snel en eenvoudig zelf een fotoboekmaken.

 

Maak een selectie van je mooiste foto’s en kies zo het verhaal dat je wilt vertellen. Het boek kun je vervolgens automatisch of handmatig vullen. Kies uit de vele achtergronden en sjablonen. Van speels tot klassiek. Maak het fotoboek geheel naar eigen smaak. Tevreden over het resultaat? Plaats je bestelling en binnen een paar dagen heb je je professioneel ogende fotoboek in huis.

albelli

[block] Albelli is in 2010 door het vooraanstaande computer magazine PCM gekozen als de aanbieder met de beste afdrukkwaliteit én het meeste gebruiksvriendelijke fotoboekprogramma. Ga voor meer informatie naar [url link="http://www.albelli.nl"]www.albelli.nl[/url]. Onder het kopje ‘Hoe het werkt’ vind je handige tips en tricks voor het maken van jouw fotoboek. [/block]
Advertorial
Albelli
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie