Acme Made Montgomery Street-collectie

Redactie DIGIFO... 2964 0
De Acme made Montgomery Street-serie cameratassen bestaat uit vier modellen waaronder een rugzak (backpack), een model slingshot (genaamd Courier) en twee compacte buidels (genaamd Kit Bag en Case).

Veelzijdigheid en stijl zijn in het design gecombineerd zodat fotografen en bloggers gemakkelijk hun camera, tablet, smartphone en andere essentiële accessoires dagelijks mee kunnen nemen. Het unieke Acme Made Flexfold System zorgt ervoor dat interieur van de tassen gemakkelijk te wijzigen is past bij alle populaire camera’s van o.a. Nikon, Canon en Sony. Alle Acme Made modellen zijn sinds januari 2013 beschikbaar via online webshops en fotowinkels in Nederland.

Montgomery Street Backpack, een stijlvolle rugzak voor een camera plus Macbook

De Montgomery Street Backpack is de perfecte cameratas en biedt comfort en ruimte voor alle spullen die je dagelijks nodig hebt. Dankzij de snelle toegang naar het cameravak aan de zijkant van de tas heb je altijd je camera binnen handbereik. Het zachte interieur beschermt al je elektronica tegen krassen en schokken. De Montgomery Street Backpack is geschikt voor een compact system camera met twee lezen of een spiegelreflexcamera met één extra lens, een 13” MacBook of Ultrabook, een iPhone of smartphone en je alledaagse spullen. Adviesprijs: €89.

Montgomery Street Courier, design slingbag  voor een camera en iPad

De Montgomery Street Courier is een snelle wendbare cameratas die tevens genoeg ruimte bevat voor  een tablet, smartphone, lunchpakket en alles wat je verder nog nodig hebt. De snelle toegang naar het cameravak aan de zijkant van de tas rits je in één beweging open waardoor je nooit meer een fotomoment hoeft te missen. Wil je liever een dag op pad zonder je camera? Dan is het cameravak gemakkelijk in te klappen waardoor er meer ruimte ontstaat voor je andere spullen.
Adviesprijs: €69.

Montgomery

Montgomery Street Kit Bag, handzame cameratas met discreet uiterlijk

Montgomery Street Kit Bag is ideaal voor iedere compact system camera van merken als Nikon, Canon en Sony. De Kit Bag biedt naast de camera ruimte aan 2 lenzen, een iPhone of smartphone en enkele kleine accessoires zoals een SD kaart, reserve camera accu en een oplader. Deze compacte Kit Bag kan gedragen worden als schoudertas. Adviesprijs: €59.

Montgomery Street Case, compacte lichtgewicht cameratas 

Montgomery Street Case is de kleinste cameratas uit de Acme Made Montgomery collectie. De Case past met gemak in een rugzak of slingbag en is daarom gemakkelijk mee te nemen. Met ruimte voor een compact system camera of superzoom camera en verwante accessoires is dit de ideale cameratas voor fotografen onderweg. Adviesprijs: €25.

Bekijk alle Acme Made Montgomery Street-modellen en specificaties overzichtelijk op een rij: //webshop.degreef-partner.nl/acme-made/camera-tassen/montgomery.html

Bron: Persbericht

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie