Aan de slag met verrekijkers en telelenzen met Kamera Express

Redactie DIGIFO... 969 0
Op zaterdag 10 juni organiseert Kamera Express een verrekijker en telelenzen dag. Tijdens dit evenement kun je vrijblijvend kennismaken met allerlei verrekijkers, spotting scopes en telelenzen op een prachtige locatie: het Biesboschcentrum Dordrecht.

Er valt deze dag van alles te beleven. Maak bijvoorbeeld een wandeling of rondvaart en ontdek alles wat de Biesbosch te bieden heeft. Ook kun je genieten van spectaculaire aanbiedingen en kortingsacties. Het evenement is gratis toegankelijk en iedereen is welkom!

Vraag advies aan onze productspecialisten

Kamera ExpressDe verrekijker en telelenzen dag is groots opgezet. Leica, Swarovski, Pentax, Bushnell, Steiner, Nikon, Canon, Sony, Tamron, Sirui, Panasonic, Fujifilm, Jobu, Bresser en Barr & Stroud, alle grote merken zijn vertegenwoordigd. De hele dag staan er bovendien diverse merkambassadeurs en productspecialisten tot je beschikking. Zij kunnen je alles vertellen op het gebied van kijkers en telelenzen en beantwoorden al je prangende vragen! Verder zijn er deze dag allerlei aanbiedingen voor je geselecteerd. Zo profiteer je alleen deze dag van 10% korting op alle kijkers!

Op pad met Nikon-ambassadeur Emile de Jong

Kamera ExpressAltijd al een rondje door de Biesbosch willen varen? Grijp dan nu je kans! Stap in een fluisterboot en geniet samen met Nikon ambassadeur Emile de Jong van het natuurschoon en de mooie uitzichten die de Biesbosch te bieden heeft. Emile geeft bovendien allerlei praktische tips over de camera-instellingen bij het gebruik van een lange lens en vertelt alles over fotograferen bij verschillende weersomstandigheden. Deze tips kunnen direct in de praktijk gebracht worden tijdens deze gratis rondvaart! Liever meer informatie over de Biesbosch zelf? Kies dan voor een Rondje Hollandse Biesbosch, dat georganiseerd wordt in samenwerking met de Biesbosch (reserveren vereist). Tijdens deze boottocht vertelt de schipper je alles over het gebied terwijl je langs de rijk begroeide oevers, door smalle kreken en langs een authentieke griendkeet vaart.

Maak een wandeling en test producten uit

Kamera ExpressLiever een wandeling maken? Gedurende de dag worden er verschillende wandelingen georganiseerd. Tijdens deze wandeling kun je diverse producten uitproberen en krijg je onder de deskundige begeleiding van Iris Hofland de mooiste plekjes van de Biesbosch zien. Daar kun je op je gemak rondkijken en genieten van het uitzicht. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om mooie foto’s te maken.

Ik kom ook!

Iedereen is welkom op het verrekijkers en telelenzen element. Een dag waar je niet alleen meer te weten komt over verrekijkers en telelenzen, maar waar bovendien in de praktijk aan de slag gaat en allerlei handige tips verzamelt. Kortom: een leuk en leerzaam evenement dat je niet wilt missen! Daarom hier de belangrijkste details op een rijtje:

Wanneer: zaterdag 10 juni
Tijdstip: van 11:00 tot 16:00 uur
Locatie: Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht

Gratis toegang! 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie