BredaPhoto

DIGIFOTO Pro mediapartner BredaPhoto 2018

Christel de Wolff 869 0
DIGIFOTO Pro is officieel mediapartner van BredaPhoto 2018. Wat houdt dat in? Dat we je de komende tijd (voor én tijdens het festival) op de hoogte houden van al het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit gigantische fotofestival.

Het BredaPhoto festival duurt van 5 september tot en met 21 oktober en wordt gehouden in zowel openlucht als in galerieën en kunstinstellingen in de bruisende binnenstad van Breda.

Voor de 2018 editie van de fotografiebiënnale is gekozen voor 'To Infinity and Beyond' als thema. BredaPhoto wil weten wat de impact is van de almaar voortrazende wetenschap. Brengt die louter vooruitgang of openen we een Doos van Pandora vol met nare verrassingen? Binnen- en buitenlandse fotografen tonen de gevaren en de dilemma's. Met fotografie als unieke medium brengen zij in beeld hoe de technologische vooruitgang onze wereld ingrijpend verandert. Ook durven zij misschien een voorzichtige voorspelling te doen van wat ons nog staat te wachten.

Het volledige programma van BredaPhoto vind je hier een lijst van de deelnemende fotografen en een voorproefje van hun werken kun je hier bekijken.

BredaPhoto meemaken

Hieronder zie je hoe de vorige editie van BredaPhoto eruitzag. Wil je ook komen kijken dit jaar? Dat treft. Met de kortingscode BP-DIGIFOTO bestel jij nu online je dagkaarten voor maar € 10,- (was € 17,50) De code geldt alleen als je online bestelt, dat doe je hier.Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten rondom BredaPhoto check dan regelmatig onze website en meld je aan voor de nieuwsbrief om het belangrijkste nieuws zo in je mailbox te ontvangen. Aanmelden kan onderaan de pagina.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel