5x mooie portretfoto’s om thuis te maken

Redactie 1010 0
Tijdens deze corona crisis zitten we bijna allemaal thuis. Veel mensen weten niet precies wat ze moeten doen. Portretfoto´s maken is de oplossing!

We hebben 5 mooie portretfoto’s uit de gallery op een rijtje gezet en toegelicht.

 

1. Anna

Deze prachtige portretfoto is gemaakt door Marco de Waal. De foto is zo speciaal omdat de fotograaf een intiem moment heeft weten vast te leggen in een mooie retro setting.

2. Silhouet

Deze unieke foto is gemaakt door Mijke Bressers. De foto is zo mooi omdat de liefde tussen de man en de vrouw goed te zien is op deze foto. De foto is ook speciaal omdat er met tegenlicht gefotografeerd is en de personen op de foto daardoor zijn gereduceerd tot silhouetten.

3. Self-portrait

Deze beeldschone foto is gemaakt door Diana Berdun Mingo. De foto is zo mooi omdat het zelfportret op een originele manier is gemaakt. De foto is thuis goed te maken in een spiegel.

4. Attitude

Deze prachtige foto is gemaakt door Michiel Mulder. De foto is zo mooi omdat op deze portret foto veel te zien is. De compositie van deze foto is ook prachtig. 

5.The painter

Deze foto is gemaakt door Marco de Waal. De foto geeft een mooi beeld van de situatie op dit moment in de wereld. Dat iedereen binnen zit, dat maakt deze foto zeer actueel en de moeite waard.

Jouw foto in de spotlight?

Lijkt het je leuk om ook in de spotlight te komen met jouw portret foto?  Stuur dan je mooiste foto in naar onze gallery en maak ook kans op een spotlight interview!

 

DIGIFOTO Travel

In deze online Travel special van DIGIFOTO nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. 

Voor de kleine prijs van slechts € 3,95 (was € 12,95) krijg jij onbeperkt toegang tot maar liefst 136 pagina’s aan inspiratie. Zo goedkoop ben je nog nooit op wereldreis geweest. Bestellen doe je veilig én snel via Issuu.  Je kunt momenteel alleen met je creditcard of paypal betalen, an sich wel zo makkelijk want dan ben je nog verzekerd ook.

 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie