1e klas tweedehands: vind een pareltje tussen de occasions

Redactie DIGIFOTO Pro 2326
Ben je op zoek naar een nieuwe camera of objectief maar is je budget beperkt of hecht je weinig waarde aan nieuwe producten? Bij Kamera Express vind je een groot aanbod aan occasions, outlet- en demomodellen.

Maandelijks worden er bijna vijfhonderd tweedehands artikelen ingenomen in onze winkels. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die nog uitstekend functioneren, maar wél lager in prijs zijn dan de originele variant. Van systeemcamera’s tot zoomobjectieven en van batterygrips tot compactcamera’s.

Kamera Express

Bij Kamera Express nemen we al onze producten én onze klanten uiterst serieus. Elke occasion wordt daarom uitvoerig gecontroleerd voordat wij hem aanbieden in onze winkel. Als klanten een oude camera, objectief of accessoire inleveren, gaan deze in alle gevallen dan ook eerst langs onze occasionspecialisten. Zij kijken in welke staat het product is. Functioneert het nog naar behoren, hoe ziet de apparatuur eruit en ontbreken er onderdelen? “Wij controleren onder andere op slijtsporen, werking, het aantal sluiterbewegingen van de camera, diafragmawerking en autofocus. Wat opvalt is de goede staat waarin de meeste producten nog verkeren. Op een gebruiksspoortje hier en daar na lijken ze nog als nieuw en kunnen ze moeiteloos naar een nieuwe eigenaar. We merken dat mensen over het algemeen heel zuinig op hun spullen zijn”, aldus occasionspecialist Gerben. Als het product gecontroleerd is, wordt het zorgvuldig schoongemaakt. Daarna komen de occasions in de winkels en de webshop terecht.

Occasions met garantie

Als je een occasion koopt bij bij Kamera Express krijg je bovendien tot wel 24 maanden garantie. Dus, ben je op zoek naar een camera of objectief en wil je een product een tweede leven bieden? Neem eens een kijkje in het uitgebreide aanbod en wie weet kom je een verborgen schat tegen!

Kijk voor meer informatie op de website van Kamera Express.
Kamera Express

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van ronnyvangerwen_152474

Ik ben in het bezit van een Sony DSC-QX10. Deze camera bevestig je op je smartphone en je smartphone dient als beeldscherm. Ik ben enthousiast over dit principe en ben daarom op zoek naar een upgrade. Namelijk de ILCE-QX1. Waarom vind ik er geen tweedehands? Zijn ze weinig verkocht? Wil niemand er afscheid van nemen?