100.000+ beelden in Fujifilm Global Photo Exhibition

Christel de Wolff 427 0
Wat in 2006 begon als de '10.000- person photo exhibition', is inmiddels uitgegroeid tot een gigantische open expositie met meer dan 100.000 beelden.

Fujifilm wil laten zien dat iedere foto het waard is om te printen en nodigt dan ook iedereen uit om foto's in te sturen. Vorig jaar vond er een expositie plaats (op dat moment waren er 50.000 beelden te zien) waar meer dan een miljoen mensen op af kwamen. 

Dit jaar zal de expositie in meerdere landen te zien zijn, waaronder dus op Photokina in Keulen, Duitsland onder de naam FUJIFILM Global Photo Exhibition. Fujifilm wil hiermee meer landen en regio's betrekken bij het wonderlijke medium dat fotografie is en moedigt mensen aan om het plezier van fotografie te beleven en te delen. 

Het aantal schotten dat Fujifilm heeft staan verspreid over de hallen van Photokina is ontelbaar. Het voelt een beetje als kijken naar een analoge versie van Instagram. 

Meer informatie over de Fujifilm Global Photo Exhibition en andere exposities op Photokina vind je op de website van Photokina

DIGIFOTO Photokina 2018 digitale special

Nu gratis te lezen: kijk hier voor de DIGIFOTO Photokina 2018 digitale special.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel