Zweef door het International Space Station

Zweef door het ISS met deze 4K-video van NASA

Redactie DIGIFO... 1966 0
Een rustgevende video voor de woensdagochtend. Zweef met NASA door het International Space Station in deze achttien minuten durende 4K-video, mét heerlijke rustgevende muziek als begeleiding.

Zweef door NASA's ISS 

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om door een ruimteschip te zweven? Met deze 4K-video van NASA kun je het bijna ervaren. In de video van bijna twintig minuten krijg je een volledige rondleiding door het International Space Station. Je ziet de bekende Cupola-koepel waardoor je de aarde kunt zien, en je zweeft door de eindeloze gangenstelsels van het ISS. Het ruimtebedrijf heeft een prachtige en rustgevende 4K-video gemaakt voor NASA TV UHD. Heerlijk voor op de woensdagochtend!

 

NASA 

En als je op ongeveer 13 minuten in de video naar links kijkt, kun je een glimp opvangen van de cameraapperatuur die de astronauten tot hun beschikking hebben. NASA laat veel behind-the-scenes beelden zien en houdt de mensen op aarde dan ook graag op de hoogte van de ruimteavonturen. Neem eens een kijkje op de Facebookpagina van het International Space Station voor bijvoorbeeld mooie foto’s van de aarde.
 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie