Zoom = Cashback bij Panasonic

Redactie DIGIFO... 772 0
Zoom = Cashback bij Panasonic. Wie nu een Panasonic Lumix G80 of GX80 met kitlens koopt, krijgt een deel van het aankoopbedrag teruggestort op zijn rekening. En hoe groter het zoombereik van de lens, hoe meer geld je terugkrijgt.

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe camera heeft Panasonic nu een hele aantrekkelijke aanbieding. Wie voor 17 juli een Panasonic Lumix G80 of GX80 koopt met een kitlens, krijgt een bedrag terug tot € 100,-. Je hebt keuze uit zes verschillende producten en hoe groter het zoombereik van de lens, hoe hoger het bedrag dat Panasonic terugstort.

PanasonicLees ook: Review: Panasonic Lumix GX80

Panasonic Lumix-camera's

Deze actie geldt in combinatie met de Lumix G80 en GX80, die allebei uitermate geschikt zijn voor met maken van spectaculaire actiefoto's. De camera's maken namelijk slim gebruik van de mogelijkheden die de 4K-technologie biedt. Zo kan je met deze camera's tot 30 beelden per seconde maken met een resolutie van 8MP en kan de camera alvast beginnen met fotograferen vóórdat je de ontspanknop daadwerkelijk helemaal indrukt. En alsof dat nog niet genoeg is kan je met de Post Focus-functie ook nog eens achteraf het door jou gewenste scherpstelpunt kiezen.

Kijk voor meer informatie op deze website van Panasonic.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie