Zaterdag 9 januari Open Dag bij de Fotoacademie

Zaterdag 9 januari Open Dag bij de Fotoacademie

Redactie DIGIFO... 1165 0
Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een succesvolle carrière als fotograaf? Kom dan zeker een bezoek brengen aan de Open Dag van de Fotoacademie op zaterdag 9 januari 2016!

Advertorial

Altijd al nieuwsgierig geweest of de Fotoacademie iets voor jou is? Je bent van harte welkom! In februari starten de opleidingen. Weet je al zeker dat je in het voorjaar van 2016 een opleiding wil volgen, weet dan dat de Fotoacademie een spetterende 10% Early Bird Korting hanteert.

Het programma van 9 januari

Proef de sfeer van de Fotoacademie, maak kennis met topfotografen, docenten en studenten. Je kunt je portfolio laten beoordelen door ervaren docenten en een proefles bijwonen. Tevens organiseert de Fotoacademie spetterende studiolessen en kun je zelf ook actief bezig zijn met fotograferen.

Niemand minder dan topfotograaf en oud-student Carla Kogelman zal ook aanwezig zijn. Zij zal een inspirerende lezing geven over haar tijd bij de Fotoacademie en de projecten waar ze momenteel mee bezig is.

Benieuwd naar de rest van het programma? Bekijk hier het Open Dag Programma.

Aanmelden

Wil je graag een bezoek brengen aan de Open Dag? Meld je dan hier vooraf aan zodat het programma op basis van het aantal aanmeldingen kan worden afgestemd. In aanloop naar de Open Dag wordt het programma bijgewerkt en onder andere via Facebook bekend gemaakt. Ben jij erbij?

  • Wanneer: Zaterdag 9 januari 2016
  • Duur: van 13:00 tot 16:30 uur
  • Entree: Meld je hier vooraf aan
  • Locatie: Sarphatistraat 35, Amsterdam
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie