Speciale inschrijfactie bij de Fotoacademie!

Speciale inschrijfactie bij de Fotoacademie!

Redactie DIGIFO... 1897 0
Wil jij dit voorjaar starten aan de Fotoacademie met de Opleiding tot Fotograaf? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Vanaf 22 februari 2016 gaat het nieuwe opleidingsjaar van start. Speciaal voor jou hebben we een spetterende inschrijfactie.

Advertorial

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een succesvolle carrière als fotograaf? Een moderne meerjarige opleiding, specifiek aangepast aan de eisen en de werkwijze van de huidige markt? Welkom bij de Fotoacademie.

De Opleiding tot Fotograaf is erop gericht jezelf te ontwikkelen tot een conceptueel fotograaf met een brede technische kennis en een eigen visie.


Fotografie: Noustha Koeckhoven ( dec. 2015 cum laude afgestudeerd aan de Fotoacademie)

Speciale inschrijfactie

Speciaal voor DIGIFOTO Pro hebben we een spetterende inschrijfactie. Schrijf je nu in via onze website voor de Opleiding tot Fotograaf, die start dit voorjaar 2016 en ontvang:

Een draadloze hoogwaardige A3 Epson Stylus fotoprinter 1500W t.w.v. € 279,- inclusief een pak hoogwaardig A4 fotopapier t.w.v. € 30,-.

Deze printer met hoogwaardig papier is uitermate goed geschikt om jouw opleiding aan de Fotoacademie mee te beginnen. Kijk HIER voor de actievoorwaarden.

Hoe maak je gebruik van deze inschrijfactie?

1. Schrijf je HIER vóór 1 februari 2016 in voor de Opleiding tot Fotograaf. Vul de unieke actiecode (D220116F) in aan het eind van je online inschrijving.

Vragen over de opleiding?

Klinkt deze inschrijfactie interessant, maar heb je nog vragen of wil je advies? We begrijpen maar al te goed dat de keuze voor de Opleiding tot Fotograaf niet over één nacht ijs gaat. Het is een weloverwogen beslissing, waar de Fotoacademie graag haar bijdrage wil leveren door het geven van advies op maat. Neem daarom gerust contact met ons op. Dit kan per mail, per telefoon of op afspraak, net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie