Kom naar de portfolio-review avond

World Press Photo Groningen, nog 1 week te gaan

Remco Stunnenberg 322 0
De wereldberoemde World Press Photo tentoonstelling is 3 weken lang te zien in Groningen. We hebben nog 1 week te gaan. Tot en met zondag 2 december is deze intrigerende fototentoonstelling foto's dagelijks te zien bij de Synagoge van Groningen.

Ook deze laatste week hebben we wederom nog een interessant randprogramma, ons zogenaamde Academy programma. Dit is een uitgebreid programma met onder andere rondleidingen met fotografen en onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen.

Daarnaast wordt er morgen, 28 november, een portfolio-review avond aangeboden op de World Press Photo Exhibition Groningen 2018 met fotografen Sabina Theijs en Dennis Lapré. Tijdens deze avond kan iedereen zijn/haar foto's laten zien aan een ander. En feedback krijgen van een paar frisse ogen, sparren over een project of tips krijgen om je verder te ontwikkelen. Tijdens deze portfolio-review avond draait het om jouw foto’s: wat kan anders, wat wil je nog leren en hoe ga je verder?


Na korte presentaties van onze fotografen, Sabina Theijs en Dennis Lapré, krijgt iedereen een openbare sessie van ongeveer 15 minuten van eigen werk en portfolio. Er is tijdens deze besprekingen ruimte om mee te kijken met andermans bespreking of de World Press Photo Exhibition 2018 te bekijken. Aarzel niet; de gesprekken zijn één op één, dus je hoeft je niet meteen te presenteren aan een zaal vol mensen.

Lees ook: Academy rondleidingen tijdens Wereld Pers Foto Groningen 

Randprogramma 3e week World Press Photo Exhibition 2018 Groningen

28 nov. 15.00 - 15.45 uur:

fotografenrondleiding Betekenis van Beeld

28 nov. 19.00 - 23.00 uur:

portfolio review avond

30 nov. 19.30 - 22.30 uur:

Finissage met verrassingsprogramma aan workshops, rondleidingen en borrel

01 dec. 15.00 - 16.00 uur:

fotografenrondleiding Visuele beleving

02 dec. 15.00 - 16.00 uur :

rondleiding Visual Media

Meer informatie vind je hier.

Kaarten zijn op locatie en online verkrijgbaar.

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco