Workshop landschapsfotografie

Redactie DIGIFO... 2912 3
Ben jij een natuurmens en beleef je dit graag samen met een groep? Dan is de workshop landschapsfotografie iets voor jou! Reisfotograaf Willem Laros biedt ons deze fotoworkshop aan op het eiland Tiengemeten.

Dit natuurgebied ligt in Haringvliet, onder Rotterdam. Op het eiland heeft Natuurmonumenten - die het gebied in eigendom heeft - een aantal wandelingen uitgezet. Vanaf Nieuwendijk steken we met de veerpont over naar het eiland. Tijdens de fototocht geeft Willem Laros voortdurend aanwijzingen, hij kijkt mee over je schouders en laat zien hoe je fotosituaties oplost en je camera instelt.

Webalbum

De kosten voor deze dag bedragen € 69,- (inclusief veerpont, koffie bij vertrek en begeleiding door Willem Laros). Alle deelnemers krijgen de gelegenheid hun drie mooiste foto's te uploaden: met deze beelden wordt een webalbum aangemaakt, waarop de foto’s worden voorzien van deskundig commentaar. De deelnemers ontvangen hiervoor alle gegevens op papier bij aanvang van de dag.

De workshop is op 5, 25 en 26 februari te volgen en duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Het maximale aantal deelnemers per dag is 15.

Aanmelden

Op onze website kun je je aanmelden voor de workshop. Hier vind je ook meer informatie over het programma en de voorbereiding. Wil je de workshop cadeau doen, dan kan dat ook!

Willem Laros

Laros is een professioneel fotograaf maar ook bedreven in het leiden van workshops en verschillende reizen. Als fotografiedocent aan de Volksuniversiteit traint hij zijn docentenskills waarmee hij zijn workshops tot een leerzame en waardevolle ervaring maakt. Nieuwsgierig naar Laros? Neem dan een kijkje op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van teus

Jammer kan er niet bij zijn, je zal er zeker van leren.

afbeelding van Arumes

Jammer dat het maximale aantal deelnemers per dag niet vermeld wordt. Als er vijf mee gaan, krijg je natuurlijk veel meer aandacht dan bij dertig deelnemers.

afbeelding van Julian

Maximaal 15 en minimaal 5 deelnemers per workshop.