Canon en ADE bieden beeldmakers een nieuw podium

Word Story Shooter op Amsterdam Dance Event!

Christel de Wolff 901 0
Canon Nederland is officieel partner van Stichting Amsterdam Dance Event (ADE). Door de samenwerking aan te gaan met het grootste clubfestival ter wereld biedt Canon een vijftal fotografen een unieke kans om op een creatieve manier de festivalsfeer vast te leggen, zichzelf verder te ontwikkelen en een ultiem podium voor hun werk te ontvangen.

Story Shooters

Tijdens ADE 2018 wordt er een nieuw team in het leven geroepen: de Story Shooters. Om kans te maken te worden opgenomen in dit team kun je je nog tot en met 9 juli aanmelden via deze link.

Allereerst zal een vakjury bestaande uit specialisten van zowel ADE als Canon een selectie maken. De twintig meest veelbelovende talenten zullen dan worden uitgenodigd voor een selectiedag waarin uitdagende fotografieopdrachten centraal staan om erachter te komen hoe de fotografen presteren onder druk. Aan het einde van de dag worden vijf fotografen uitgekozen en beloond met persaccreditatie voor ADE én de juiste benodigheden vanuit Canon om niet alleen de diversiteit van ADE aan het licht te brengen, maar ook de eigen fotografie-skills naar een hoger niveau te tillen. De beelden die tijdens het festival gemaakt worden kunnen rekenen op exposure via de kanalen van Amsterdam Dance Event.

 

 

Meer dan een feest, meer dan een concertfotograaf

ADE is meer dan een feest. De Story Shooters worden uitgedaagd om hun creativiteit de vrije loop te laten en buiten de lijntjes te kleuren. Van zaalshots tot straatfotografie en bijzondere portretten van zowel artiesten als bezoekers: iedere foto draagt bij aan de missie om unieke verhalen van ADE in beeld samen te brengen.  En juist daarom kun je je ook aanmelden voor het team als je niet gespecialiseerd bent in concert- of festivalfotografie. Ook bijvoorbeeld portret-, urban-, trouw-, architectuur- en landschapsfotografen zijn van harte welkom om hun werk in te zenden. En daarnaast kun je óók als videomaker bij Story Shooters terecht.

Aanmelden kan nog tot 9 juli via deze link. Veel succes!

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel