Word jij de nieuwe Panasonic Lumix G ambassadeur?

Word jij de nieuwe Panasonic Lumix G ambassadeur?

Redactie DIGIFO... 2409 0
Met de Lumix G Experience gaat Panasonic op zoek naar twee ambassadeurs voor de Lumix GM1 en de G6. Door je aan te melden en foto's up te loaden maak je kans om een jaar lang ambassadeur voor een van deze camera's te worden.

Advertorial

Fotografeer je veel met je smartphone of een compactcamera? Dan zoekt Panasonic jou als ambassadeur voor de Lumix GM1. Met deze compacte Micro Four Thirds-camera wordt alles veel mooier, toch kun je de camera gewoon in je binnenzak doen.

Werk je met een dslr of een compacte systeemcamera, dan is het ambassadeurschap voor de Panasonic Lumix G6 met zijn unieke oled-viewfinder voor jou een logische keuze.

Wat moet je doen?

Meld je aan bij de Panasonic Lumix G Experience, maak een profiel aan en kies uit tien thema's. Vul je album met vijf creatieve foto's en verzamel vervolgens zoveel mogelijk stemmen.

De tien deelnemers die de meeste stemmen verzamelen doen mee aan de Lumix G workshop. Hier krijg je de kans het Panasonic-team te overtuigen. Het team kiest hier een ambassadeur voor de Lumix GM1 en Lumix G6.

Wat win je?

Win je de Lumix G6 of Lumix GM1 Experience, dan krijg je een rugzak met de camera en drie objectieven. Je gaat vervolgens op zes evenementen naar keuze voor Panasonic fotograferen. Wil je de stad in of liever de natuur? Een sportwedstrijd of popconcert? De keuze is aan jou, wat je maar wilt.

Daarnaast krijg je een jaar lang inside tips en tricks van het Lumix G-team, bovendien krijg je de mogelijkheid om als eerste nieuwe objectieven te testen. In overleg worden je foto's gebruikt op de websites en social media-kanalen van Panasonic.

Kijk voor meer informatie over deelname en de actievoorwaarden op: www.lumixgexperience.nl.

Lumix G Experience

Panasonic Lumix GM1

De stijlvolle Panasonic GM1 biedt zeer goede beeldkwaliteit in een zeer compacte behuizing. Ook het verwisselbare 12-32mm-objectief is zeer compact, maar desondanks voorzien van OIS-beeldstabilisatie. De hoogwaardige VENUS-processor en een nauwkeurig high-speed-focussysteem stellen je in staat om de meest vlugge momenten vast te leggen. De Lumix GM1 biedt daarnaast vele creatieve opties: Time Lapse Shot, Clear Retouch en 22 creatieve filters.

Panasonic Lumix GM1

Panasonic Lumix G6

De Panasonic G6 biedt hoogstaande beeldkwaliteit voor zowel foto's als video's, dankzij de krachtige VENUS Engine en de Micro Four Thirds Live MOS-sensor. Met Light Speed AF stelt de Lumix G6 razendsnel scherp. De camera beschikt over zowel een oled-zoeker met hoge resolutie als een vrij kantelbaar 3-inchscherm met touchbediening. Dankzij WiFi met NFC-technologie kun je foto's gemakkelijk en snel delen, waar je ook bent.

Panasonic Lumix G6

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie