Claim jouw cashback!

Winterse cashback en kortingen bij Fujifilm

Christel de Wolff 1003 0
Heb jij je zinnen gezet op een Fujifilm camera of objectieven? Dat treft, tot en met 17 januari 2021 kun je gebruik maken van een interessante cashback actie. Je voordeel kan oplopen tot wel € 500! Ook zijn er diverse andere toffe acties!
Bij aankoop van geselecteerdeFujifilm actieproducten (camera's en objectieven) kun je nu tot wel € 500 cashback claimen. Voor wie in de promotieperiode een nieuwe Fujifilm koopt, komt in aanmerking voor de cashback-actie. Tweedehands en refurbished producten zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.  

Hoe werkt de cashbackactie? 

Je koopt een camera of objectief in de winkel of webshop. In verband met het wettelijk retourrecht en afkoelfase kun je pas na 30 dagen na aankoop je cashbackclaim indienen. Voor een geldige claim heb je een aankoopfactuur of -ontvangsbewijs nodig. een orderbevestiging is niet genoeg. Om twijfelt te voorkomen, de datum van aankoop telt als dag 1. Je kunt tot 17 februari 2021 je cashbackclaims indienen. Claims die buiten die periode worden ingediend, worden afgewezen, dus zorg dat je er op tijd bij bent om van het voordeel te profiteren! Om jouw cashback te claimen dien je een account aan te maken op FUJIFILM-Connect.com.

Verdere voorwaarden van de Fujifilm X-series cashback actie

Om mee te mogen doen moet je ten  minste 18 jaar oud zijn, woonachtig zijn in de EU en het product in Nederland hebben gekocht. Let op! De aankoop moet worden gedaan bij een gekwalificeerde winkelier. Bekijk hier een lijst van de in aanmerking komende winkels en webshops.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel