Verbeelding van de Wetenschap

Weekendtip: NUCLEUS in Noorderlicht Groningen

Redactie DIGIFO... 640 0
Al sinds jaar en dag is de wetenschap een bron voor inspiratie voor kunstenaars, zo ook fotografen. Tijdens NUCLEUS – de verbeelding van wetenschap is op zes locaties in Groningen, Eelde en Assen werk te zien van tientallen fotografen die hun kijk aan de wetenschap geven. Komend weekend is de laatste kans om de tentoonstellingen te zien.

Noorderlicht presenteert de tentoonstelling als een ode aan de menselijke vindingrijkheid en laat beelden zien van kunstenaars die zich hebben laten inspireren door maatschappelijke ontwikkelingen met de wetenschap en hun onderzoeksveld. Al sinds oktober laten 74 fotografen uit 26 landen hun werk zien op zes verschillende locaties in Groningen, Assen en Eelde en komend weekend is het laatste moment om de tentoonstelling te bezoeken.Nucleus

Lees ook: Weekendtip: Tomorrow of Yesterday

Win een fotoshoot

Bezoek je komend weekend de tentoonstelling en laat je je emailadres achter, dan maak je kans op een fotoshoot door Harry Cock. Ook als je niet per se een mooi portret van jezelf wil hebben is dit interessante prijs, want hoe vaak krijg je nu de kans om zo'n professionele fotograaf aan het werk te zien.

Kijk voor meer informatie op de website van Noorderlicht.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie