Maak kans op een reis naar Ierland

We zien jou toch zeker ook op Professional Imaging

Remco Stunnenberg 730 1
Het is nu echt aftellen richting de Professional Imaging, dé fotobeurs waar traditiegetrouw alle foto- en video-aanbieders te vinden zijn met hun stands. De driedaagse beurs (24, 25, 26 maart) vindt plaats in de Loods in Nijkerk. Ook wij van DIGIFOTO Pro zijn van de partij. Mis ons niet.

De Professional Imaging is traditiegetrouw een samenkomst van fotografen, fotoliefhebbers, camerafabrikanten en inspirerende fotografen uit binnen- en buitenland.

Geweldige fotoreis

Mis ook de stand van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter niet. Je vindt ons in hal 3 bij stand 68. Kom bij ons op de foto en laat je gegevens achter. Wij editen je foto en plaatsen de cover op Facebook. Vergeet uiteraard de foto geen dikke like te geven en je maakt kans op een geweldige fotoreis met Nordic Vision Fotoreizen naar Ierland ter waarde van €2000,-. Bovendien krijg je ook nog eens €500,- aan huurtegoed bij Budgetcam.

Nieuwste producten

Zoals altijd zijn ook alle bekende camerafabrikanten aanwezig in Nijkerk om hun nieuwste producten onder de aandacht te brengen. Ben je op zoek naar nieuwe gear? Dan ben je bij Professional Imaging aan het goede adres. Daarnaast is het natuurlijk ook een fijne plek om te praten met vakgenoten en andere liefhebbers van fotografie.

Koop snel een ticket

Kortom, alle reden om een bezoek te brengen aan Professional Imaging. Toegangstickets zijn te koop via de website.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco

afbeelding van dekok150

Ben er zaterdag 24 maart tot dan ....