Wat vind jij?

Wat vind jij van deze bizarre 'lifehack'?

Siem van Woerkom 518 0
Recent is een online video van een groot Youtube kanaal de bron geworden van een fikse discussie.

Meningen lopen uiteen

Onlangs heeft een bekende maker van korte video's voor social media, een filmpje online geplaats over lifehacks met voedselproducten. Zo was bijvoorbeeld de combinatie van Coca Cola voor weghalen van roest te zien, en het gebruik van een bananen schil om krasjes op een display te verwijderen. 

Waar veel mensen echter over vielen, was het moment dat er iets vreemds met een objectief gebeurde. Deze werd ingepakt in een doosje dat te groot was voor de lens zelf. Om er daarna voor te zorgen dat hij toch goed en stevig opgeborgen bleef, werd er voor popcorn gekozen om de doos te vullen in plaats van bijvoorbeeld verpakkings schuim of 'packing peanuts'.

Bizarre lifehack

Toen de video een paar dagen later opgemerkt werd op Reddit waren mensen in shock. Sommige reageerde in onbegrip op de opmerkelijke lifehack: 'Can you imagine being the poor ebay buyer this is being sent to, sheesh'. Andere maakte er meer een grap van: 'Why not use sand? Fills even tiniest spaces in that box ;)'. Maar er waren ook mensen die het een mooi concept vonden, en de mogelijke olie en vettigheid voor lief zouden nemen onder het mom van ecologische verpakking. 

Ons lijkt het persoonlijk een nachtmerrie. Zou jij deze lifehack echter wel aan durven?

 

 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem