Black Friday deals

Voordelige Black Friday deals bij Folux

Christel de Wolff 517 0
Statievenfreaks en flitsfanaten opgelet, speciaal voor Black Friday heeft Folux een drietal supervoordelige aanbiedingen voor je klaar staan.

Black Friday bij Folux

Folux pakt flink uit met Black Friday en heeft een drietal voordelige deals voor je klaargezet. Ga jij voor de Bresser BR-SET 9-delige Speedlite Strobist Set, de Bresser BR-600RT-CN Speedlite voor Canon of Nikon of zwicht je voor het Bresser BR-2205-N1 Carbon Statief? Een combinatie van meerdere items kan natuurlijk ook, het is namelijk wel heel erg voordelig! 

Bresser BR-SET 9-delige Speedlite Strobist Set

Nu voor maar € 65,-  (was € 99,-)

De Bresser BR-SET 9-delig speedlite strobist set daagt de fotograaf uit om te experimenteren met flitslicht. De accessoires kunnen met de meegeleverde universele adapter eenvoudig op een speedlite flitsers geplaatst worden. Deze adapter is geschikt voor speedlite flitsers met een flitskop met breedte van 80mm en een hoogte van 34mm tot 56mm. Naast de universele adapter bestaat de set uit acht verschillende opzetstukken die allen hun eigen kenmerken hebben om het licht te beïnvloeden. Veel mogelijkheden om de opname uw eigen gezicht mee te geven. Enkele kenmerken van deze opzetstukken zijn: de conische snoot (inclusief twee honingraten, met 3mm en 5mm grid) en een reflector die u door middel van verschillende binnen reflectoren (wit, zilver en goud) in een beautydish kunt veranderen. De meegeleverde softbox, diffuusbol en mini reflector zorgen elk voor een betere spreiding van het licht. De honingraat, conische snoot en kleppenset bundelen juist het licht.

Klik hier voor meer info en bestel meteen.

Bresser BR-600RT-CN Speedlite Canon/Nikon

Nu voor maar € 85,-  (was € 139,-)

De Bresser BR-600RT-CN Speedlite Canon/Nikon is een krachtige reportageflitser met een roteerbare flitskop, E-TTL, i-TTL en een groot LCD-display en vele functies waarmee u uw creativiteit volledig kunt benutten. De flitser heeft een groot maximaal bereik dankzij het richtgetal van 58, waardoor u zonder problemen een model of onderwerp op meters afstand kunt belichten. De flitskop heeft een zoombereik van 14 tot 180 mm dat handmatig is in te stellen, maar ook automatisch door de flitser zelf ingesteld kan worden wanneer u in- of uitzoomt met uw objectief. Dankzij de ingebouwde master- en slave-ontvanger kunt u de flitser gemakkelijk met de camera laten communiceren en daarnaast is de BR-600RT ook uitgerust met een groothoekdiffuser, uittrekbare reflector en ondersteuning voor zeer snelle sluitertijden tot 1/8000s. De kantel- en roteerbare flitskop heeft een instelbaar vermogen van vol tot 1/128e en de flitsbelichtingscompensatie is in te stellen in 1/3 stappen over drie stops. Op het grote LCD-display kunt u alle benodigde informatie aflezen, ook in het donker dankzij de achtergrondverlichting.

Klik hier voor meer info en bestel meteen.

Bresser BR-2205-N1 Carbon Statief

Nu voor maar € 75,-  (was € 129,-)

De Bresser BR-2205-N1 is een veelzijdig, compact en betrouwbaar statief voor gebruik in verschillende situaties. De 100% carbon fiber statiefpoten zijn ultra sterk en zorgen voor extra stijfheid en een zeer licht totaalgewicht. Er is een veer belaste haak voor de middelste zuil geplaatst. Voor extra stabiliteit kan hieraan een contragewicht gehangen worden. De spreiding van de poten kan onafhankelijk van elkaar, in drie verschillende posities, in te stellen. Bij dit statief wordt een volledig aluminium Bresser N-1 balhoofd meegeleverd die 360 graden kan draaien en onder elke hoek gekanteld kan worden, inclusief staande oriëntatie. De Arca-Swiss compatibele quick release plate wordt eenvoudig aan een camera of kijker bevestigd en zo veilig gemonteerd op het N-1 balhoofd. Een draaibare ring, geplaatst aan de basis van het balhoofd, maakt het mogelijk de camera of kijker te pannen met behoud van hoogte en niveau, ideaal voor panoramafotografie.

Klik hier voor meer info en bestel meteen.

Blijf op de hoogte al het Black Friday nieuws

Op de hoogte blijven van alle Black Friday nieuwsupdates en nooit meer een deal missen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel