3 t/m 7 april in Apeldoorn

Volgende week bij CameraTools: de Canon Upgrade dagen

Redactie DIGIFO... 1069 0
Volgende week staat CameraTools helemaal in het teken van Canon. Van 3 tot en met 7 april ontvang je niet alleen een extra inruilbonus, maar is het ook mogelijk om deel te nemen aan een aantal leuke gratis activiteiten met Canon-apparatuur in de hoofdrol.

Als je volgende week je oude camera inruilt krijg je een inruilbonus die kan oplopen tot maar liefst € 500,-. Ook is het mogelijk om een oud objectief in te ruilen voor een nieuw exemplaar met een maximale inruilbonus van € 100,-. Uiteraard gelden de Canon Lens Cashback-actie en de Canon Manfrotto promotie ook nog tijdens deze dagen, dus mocht je nieuwe Canon-gear op je verlanglijstje hebben staan is volgende week een goed moment voor een upgrade.CameraTools

Gratis belevenissen met Canon-apparatuur

Tijdens de Canon Upgrade dagen kun je ook meedoen aan verschillende gratis activiteiten die elke dag plaatsvinden. Zo kun je op dinsdag mee op foto-excursie met natuurfotograaf Geurt Besselink en een grote selectie Canon-objectieven en kun je later in de week workshops volgen over werken met Speedlites en over trouwfotografie.

Kijk voor alle aanbiedingen en het hele aanbod aan activiteiten op deze website van CameraTools.CameraTools

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie