Bekend van o.a. Playboy & FMH

Volg een workshop van Toonen en Wientjens

Redactie DIGIFO... 1250 0
Het workshopaanbod van Kamera Express is zeer divers. Er zijn workshops in verschillende categorieën: zowel voor beginners als gevorderden. Denk bijvoorbeeld aan basisfotografie, ZOO fotografie, macro- en landschapsfotografie, studiofotografie en Adobe Photoshop Lightroom. Kamera Express is bovendien trotse aanbieder van de workshops van fotografenduo Toonen en Wientjens.

Hun werk valt op door de kenmerkende combinatie van belichting, stijl en klasse. Ook zijn hun foto’s wereldwijd te zien in bekende mannenglossy’s als Playboy, FHM, Maxim en Panorama. Door jarenlange ervaring en expertise kunnen Hans Toonen en Hans Wientjens je alles vertellen over glamour-, portret- en studiofotografie. De masterclasses worden door het fotografenduo zelf gegeven. Dit zijn praktische workshops waarbij ze al hun geheimen prijsgeven. Verder worden er allerlei handige tips gegeven en is er persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer.

Masterclass Glamour Retouche

Kamera-Express WorkshopIn de masterclass Glamour Retouche krijg je een exclusief kijkje in de keuken. Hans Wientjes laat je stap voor stap zien hoe hij te werk gaat bij het bewerken van zijn RAW-opnames in Lightroom en Photoshop. Na het volgen van deze masterclass heb je alle informatie om een mooie cosmetische retouche uit te voeren.

Masterclass Portret en Beauty

Kamera-Express WorkshopAls je wilt weten hoe je een mooie portretfoto maakt, dan is de masterclass Portret en Beauty iets voor jou! In deze ‘hands-on’ masterclass krijg je inzicht in hoe je de mooiste portretten maakt. U maakt o.a. karakteristieke portretten met een mannelijk model en bijzondere beautyshots met een vrouwelijk model. Er wordt gewerkt met ervaren modellen en een topvisagiste, zodat je aan het eind van de dag met prachtige foto’s naar huis gaat.

3-daagse Masterclass Portret en Model

Kamera-Express WorkshopEen weekend vol inspiratie! In deze driedaagse masterclass ga je nog een stapje verder. In deze drie dagen komen de belangrijkste facetten van portret-, glamour- en artistiek naaktfotografie aan bod. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij visagie, lichtmeting, interessante camerastandpunten en compositie. Ook laten Toonen en Wientjens zien hoe zij zelf te werk gaan, hoe zij hun foto’s nabewerken en gaat u zelf aan de slag!

Enthousiast geworden? Voor de eerstvolgende workshops op vrijdag 17 (Masterclass Glamour Retouche) en zaterdag 18 februari (Masterclass Portret en Beauty) zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kijk op deze website voor meer informatie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie