Kamera-Express.nl opent vestiging in Den Haag

Redactie DIGIFO... 1936 0
Kamera-Express.nl opent vanaf 1 mei ook een vestiging in Den Haag. De specialist op gebied van foto- en videoapparatuur heeft al vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. De nieuwe vestiging is te vinden aan de Juliana van Stolberglaan 177.

Persbericht:

Als één van de eerste multichannel retailers in Nederland zien wij winkels als een belangrijk onderdeel van onze succesformule. Foto- en videografie moet je kunnen voelen, proeven en beleven.

Kamera-Express.nl is bijna 20 jaar geleden in Rotterdam begonnen als speciaalzaak in nieuw en 2e hands foto- en videoapparatuur. Al snel werd e-commerce een belangrijk onderdeel van deze succesformule. Ondanks het enorme succes online bleef het in de winkels druk, waardoor besloten is deze multichannel benaderingen verder uit te breiden.

Kamera-Express.nl onderscheidt zich in de markt met een uitzonderlijk goede service, kennis van zaken, een enorm breed assortiment en een scherpe prijs.

De nieuwe winkel in Den Haag (met ruim 250m2 oppervlakte aan foto-, video-, actioncamera’s en accessoires) ligt op nog geen 5 minuten afstand van het Centraal Station aan de Juliana van Stolberglaan nummer 177. Op deze locatie heeft men de afgelopen 50 jaar al foto- en videoapparatuur kunnen kopen, het adres is dan ook voor de hobbyist en fotograaf niet onbekend.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie