Volg een lezing video van internationale video guru Philip Bloom!

Redactie DIGIFO... 679 0
Philip Bloom komt naar Nederland voor een exclusieve lezing. Ben je liefhebber van video en wil je meer weten over het werk en de werkwijze van deze video guru? Dan is dit een unieke kans!

De lezing vindt plaats op zaterdag 9 december van 10:00 tot 12:30 uur in het Isala theater in Capelle a/d IJssel. Deze lezing is gratis toegankelijk. Schrijf je daarom snel in, want vol = vol!

Wie is Philip Bloom?

Voor degenen die hem niet kennen. Philip Bloom is een wereldberoemde filmmaker die zich de afgelopen 10 jaar heeft gespecialiseerd in het maken van ongelofelijke filmische beelden, met welke camera dan ook. Zijn meest iconische werk is gemaakt met DSLR camera's, waar hij al jaren groot voorstander van is. Inmiddels heeft hij de overstap gemaakt naar compacte systeemcamera's, zoals de Sony A7 serie. Zijn website en bijbehorend blog is al jarenlang een inspiratiebron voor zowel beginnende als gevorderde fotografen die graag nieuwe technologie omarmen. Het bezoekersaantal van zijn website loopt regelmatig op tot meer dan 1.000.000 mensen per maand.

Een greep uit zijn werk

Philip heeft gewerkt voor alle grote Britse tv-zenders zoals BBC, ITV, C4 en Sky. Op zijn CV staan bovendien talloze onafhankelijke productiebedrijven waaronder CNN, CBS, Discovery, FOX en NBC. Daarnaast maakt hij ook tijd vrij voor onafhankelijke projecten. Eén van zijn meest succesvolle onafhankelijke projecten was "How To Start A Revolution". Deze documentaire heeft diverse prijzen gewonnen, zoals de award voor Beste Documentaire op het Raindance filmfestival in 2011 en een BAFTA in 2012. Op dit moment is hij net klaar met het filmen van twee seizoenen van de veelgeprezen CNN documentaire 'The Wonder List', waarvoor hij samen met presentator Bill Weir de hele wereld over reisde.

Philip Bloom

Wie, wat waar?

Iedereen is welkom tijdens deze lezing, waarin Philip Bloom meer zal vertellen over zijn werk en werkwijze, zijn ervaringen met verschillende camera’s en zijn overstap van het werken met DSLR’s naar compacte systeemcamera’s. Ook zal hij meer vertellen over storytelling. Kortom: dit wil je niet missen! Daarom hier de belangrijkste details op een rijtje:

Wanneer: zaterdag 9 december

Tijdstip: van 10:00 – 12:30 uur

Locatie: Isala theater, Stadsplein 5, 2903 HH Capelle a/d IJssel.

Activiteiten bij Kamera Express

Naast deze lezing, biedt Kamera Express talloze activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop landschapsfotografie, een masterclass modelfotografie door Toonen en Wientjens, een basis workshop fotografie of een lezing foodfotografie. Meer weten? Neem dan eens een kijkje in de Kamera Express activiteitenagenda.

Kijk voor meer informatie op de website van Kamera Express.

Kamera Express

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie