Verslag: prijswinnaar helikoptervlucht

Redactie 2916 0
Anita Meezen won met onze 'extreme' fotowedstrijd een helikoptervlucht voor twee personen. Dat kwam goed uit, want haar zoontje poseerde op de winnende foto en kon zo meegenieten van de prijs. Hier zie je het resultaat.

Zondag 9 oktober vond de helikoptervlucht plaats. Anita Meezen koos er voor haar elfjarige zoon - die stond model stond voor de winnende foto - mee te nemen. 'Dat vond hij supergaaf. Helaas zat het weer niet mee en zaten er geen ruitenwissers op de heli', vertelt Anita.

Ondanks de regen konden er door het zijraampje foto's gemaakt worden. Voor of na de vlucht was er weinig tijd om foto's te maken, maar al lopend konden er nog wat sfeerbeelden vastgelegd worden. 'Het was de moeite waard om 385 kilometer te rijden en 15 minuten in de helikopter te zitten. We zouden het zo weer doen! Alleen dan hopelijk met beter weer...', aldus de winnaar.

Helikopter 1

Helikopter 2

Helikopter 3

helikopter 4

Foto's © Anita Meezen

Fotowedstrijden

Ook zo'n vette prijs winnen? Doe mee aan onze fotowedstrijden! We sturen je graag een notificatie per e-mail als we met nieuwe wedstrijden van start gaan. Wil je op de hoogte blijven, log dan in op je profiel, kies 'bewerken' en zet een vinkje bij: 'Ik wil per e-mail informatie ontvangen over nieuwe fotowedstrijden'.

Gewonnen?

Heb je eerder een prijs gewonnen in een van onze fotowedstrijden en wil je net als Arjan het resultaat daarvan laten zien? Stuur je verhaal op via het contactformulier.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie